VALİ KOÇAK,SINIR KAPILARINIDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak,Kızıltepe İlçesi Şenyurt sınır kapısına oradan da Nusaybin ilçesindeki eski ve yeni sınır kapılarına giderek incelemelerde ulundu.

3.04.2015 19:15:18 0
VALİ KOÇAK,SINIR KAPILARINIDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mardin Valisi  Ömer Faruk Koçak,Kızıltepe İlçesi Şenyurt sınır kapısına oradan da Nusaybin ilçesindeki eski ve yeni sınır kapılarına giderek incelemelerde bulundu..

  Kızıltepe İlçesi Şenyurt sınır kapısına incelemelerde bulunmak üzere giden Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ı Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş karşıladı.

              Yetkililerden bilgi alan Vali Ömer Faruk Koçak, Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından Suriyeli misafirler için hazırlanan bekleme alanında Suriyeli vatandaşlarla bir süre Arapça sohbet ederek sorunlarını dinledi.

   Vali Ömer Faruk Koçak, daha sonra ise bazı denetim ve incelemede bulunmak üzere Nusaybin İlçesini ziyaret etti.

            Nusaybin ilçesini ziyareti sırasında   Nusaybin Kaymakamı Haluk Çakmak ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Koçak, Kaymakamlıkta brifing aldıktan sonra ilçe esnafı ile bir araya geldi.

             Nusaybin ilçesindeki eski ve yeni sınır kapılarına giderek incelemelerde bulunan Vali Koçak, buradan Nusaybin Sınır Karakoluna geçti. Karakolda Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celalettin Çoban’dan bilgi aldı.

           Vali Ömer Faruk Koaçak'ın  Kızıltepe ilçesi ile  Nusaybin ilçesi programına  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celalettin Çoban, Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran katıldı Nusaybin ilçesindeki inceleme gezisine ise ayrıca  Nusaybin Gümrük Müdürü Celal Çimpolat katıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78