Vali Koçak Karne Heyecanına Ortak Oldu

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman ve davetlilerin katılımlarıyla karne dağıtım töreni gerçekleştirilirdi. Gazipaşa İlkokulu?nda eğitim al

Mardin 23.01.2016 13:04:54 0
Vali Koçak Karne Heyecanına Ortak Oldu

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman ve davetlilerin katılımlarıyla karne dağıtım töreni gerçekleştirilirdi. Gazipaşa İlkokulu’nda eğitim alan öğrenciler karnelerini Vali Koçak ve Milletvekili Bölünmez Çankırı'nın elinden aldı.

Öğrenciler için birinci yarıyıl tatiline girmenin heyecanının yaşandığı bugünde, öğrencilerden yorucu bir dönemin ardından tatillerini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini isteyen Vali Koçak, 8 Şubatta başlayacak olan ikinci yarıyıla daha dinamik olarak başlamaları konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Gazipaşa İlkokulu’nda eğitim veren öğretmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür eden Vali Koçak; öğrencilerin kendine güvenen, çalışkan, üretken, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilen, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerini sağlamada önemli rol oynadıklarının altını çizdi.

Ailelere de önemli tavsiyelerde bulunan Vali Koçak; "Karnesi zayıf olan çocuklarımızı azarlamak, ona kızmak değil; neler yapılabileceği konusunda çocukla plan yapıp ona destek olmak, daha başarılı olabileceği konusunda onu cesaretlendirmektir. Unutmayalım ki, başarılı ve mutlu çocuklar huzurlu ve sevgi dolu aile ortamlarında yetişirler" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19