VALİ KOÇAK ECRİN TUNÇ`UN BULUNMASI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Mardin?in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde bakkala şeker almaya giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç?tan 40 gündür haber alamayan ailesine ziyarette bulunan Vali Ömer Koçak bütün Türkiye?ye Ecrin?in bulunması için çağrıda bulunduklarını belirtti.

Mardin 24.07.2015 15:07:30 0
VALİ KOÇAK  ECRİN TUNÇ`UN  BULUNMASI İÇİN  DESTEK İSTEDİ

Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde bakkala şeker almaya giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan 40 gündür haber alamayan ailesine ziyarette bulunan Vali Ömer Koçak bütün Türkiye’ye Ecrin’in bulunması için çağrıda bulunduklarını belirtti.

                Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Mardin İl Jandarma Alay Komutanı Alaattin Karsavuran, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan,çok sayıda basın mensubu ve STK temsilcileri ile birlikte Harmanlı köyüne giden Vali Koçak burada Ecrin’in anne ve babasıyla görüştü.

                Daha önce Ecrin'in bulunması için gerçekleştirilen, basın mensuplarının ve STK temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği ‘’Ortak Akıl Toplantısı’’nda alınan kararlar gereği gerçekleştirilen aile ziyareti  sırasında devletin bütün imkanlarını kullanarak aramalara devam ettiklerini belirten Vali Koçak, " Gerek sosyal medyada, gerek basın aracılığı ile Ecrin’in bulunabilmesi için çağrı yapıyoruz. Yavrumuzu gördükleri yerde kolluk kuvvetlerine bildirmelerini bekliyoruz. Bir an önce ailesine kavuşturmak için hepimiz seferber olduk. Devlet olarak bu zamana kadar aralıksız bir şekilde arama çalışmalarını yürüttük bulunana kadar da devam edeceğiz. Bu safhadan sonra insanlık değeri taşıyan herkesin bu işte rol almasını istiyoruz." dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58