VALİ ERİN?DEN TEOG ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi olan Öğrencileri Cumhuriyet Altını ve İPAD?le ödüllendirdi.

Gündem 16.06.2016 21:49:03 0
VALİ ERİN?DEN TEOG ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL
Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi olan Altınşehir Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karakoç, Türkiye Petrolleri Ortaokulu Öğrencisi Sıdıka Yılmaz, Biraralık Ortaokulu öğrencileri Gülşen Saba ve Hayriye Kaya ile Kahta Gazi Ortaokulu öğrencisi İrem Güneri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek Cumhuriyet Altını ve İPAD’le ödüllendirdi.
 
TEOG Türkiye birincisi öğrenciler, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Okul Müdürleri, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette öğrenciler Vali Erin’e bir buket çiçek takdim etti.
 
Eğitimde başarı grafiğini her geçen gün artıran Adıyaman’ın TEOG sınavında gösterdiği başarıyla Türkiye ortalamasının üstüne çıktığı ifade edildi.
 
Öğrencileri tebrik ederek bu başarının Adıyaman için gurur verici olduğunu belirten Vali Abdullah Erin, “Böyle pırıl pırıl öğrenciler yetiştiren öğretmenlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız gösterdikleri bu başarıyla bize güzel bir hediye sundular. Akranlarına da ve gençlerimize de inşallah örnek olurlar. Gençlerimiz gösterdikleri başarı ile Adıyaman’ın yüzünü ağarttılar. Allah’ta inşallah onların yüzünü ağartır. Allah sizlerin yolunu açık etsin. Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimizin öğretmenleri olmak üzere, okul idarecilerini ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.
 
Vali Abdullah Erin, TEOG Türkiye şampiyonlarını Cumhuriyet Altını ve İPAD’le ödüllendirdikten sonra öğrencilerle sohbet ederek günün anısına fotoğraf çekti.  
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ADIYAMAN

31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00