Vali Ercan Topaca, Emniyet Personeli ile Bayramlaştı

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü?nde Vali Yardımcısı Kemal Karadağ ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan tarafından karşılanan Vali Topaca, bayramlaşmak üzere emniyet personeli ile bir araya geldi.

27.06.2017 12:38:38 0
Vali Ercan Topaca, Emniyet Personeli ile Bayramlaştı

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde Vali Yardımcısı Kemal Karadağ ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan tarafından karşılanan Vali Topaca, bayramlaşmak üzere emniyet personeli ile bir araya geldi. 

Emniyet mensuplarının bayramlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Ercan Topaca, bayramın kendileri için, aileleri için, devletimiz ve milletimiz için hayırlara, güzel günlere vesile olması dileğinde bulundu. 

Emniyet Teşkilatı’nın yoğun bir görev üstlendiğini, bunun da ülke gündeminin yoğun olmasıyla ilişkili olduğunu söyleyen Vali Topaca, özellikle bir yıl kadar önce yaşanan hain darbe teşebbüsünden sonra tüm güvenlik kuvvetlerimizin iş yükünün arttığını sözlerine ekledi. 

Gelinen nokta itibariyle hainlerle yapılan mücadelede çok önemli mesafeler katedildiğini, sadece darbe teşebbüsünde bulunan hainlerle değil bütün terör örgütleriyle mücadelede gerek Güneydoğu’da gerekse ülkemizin farklı bölgelerinde ülkemizin belki de son otuz yılının sahaya en çok hakim olduğumuz bir dönem içinde olunduğunu ifade eden Vali Topaca:

“Ankara ilimizde de bu yönde çalışmaları hep birlikte yürüttük, bundan sonra da inşallah yürütmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarda Ankara’nın huzurunun, güvenliğinin sağlanmasında, Ankara’da devlet düzeninin korunmasında, insanlarımızın gece ve gündüz hiçbir tehdit ve tehlike altında kalmadan hayatlarını normal bir şekilde devam ettirmesinde, çocuklarımızın ve gençlerimizin korunmasında en aşağı rütbeden en yukarı rütbedeki arkadaşımıza kadar herkesin katkısı var. Olağanüstü bir mücadele yapılıyor. Bu vesileyle de bu çalışmalara katılan, gece gündüz demeden koşturan siz değerli arkadaşlarımıza, polislerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yaptığınız hizmetlerden bizler, milletimiz razıdır. Vali olarak ben de razıyım. Allah razı olsun. Rabbim bu hizmetleri yaparken sizleri her türlü kazadan, beladan, kötü düşüncelerden muhafaza etsin.”

Yapılan görevin ulvi bir görev olduğunu, bu işi yapmanın da herkese nasip olmayacağını söyleyen Vali Topaca, emniyet görevini yerine getiren polisler için de ‘Mehmetçik’ ifadesinin geçerli olduğunu, dolayısıyla buranın da Peygamber ocağı olduğunu söyleyerek konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Bu ocağın ruhuna uygun bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Bu anlayışla çalıştığımız zaman da sonu hayırdır, güzeldir. Tabi bunları yaparken siz arkadaşlarımızdan vatandaşlarımızı sevmenizi, kucaklamanızı, her zaman kararlı bir duruşla hareket etmenizi, gerektiği zaman da merhametle onlara yardımcı olmanızı istiyorum.” dedi.

Konuşmasının sonunda bir kez daha emniyet görevlilerinin bayramını tebrik eden Vali Topaca, bayramlaşma programına katılan personelle tek tek bayramlaştı. 

Bayramlaşma programına, Vali Yardımcısı Kemal Karadağ, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve polis memurları katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04