VALİ ÇOMAKTEKİN YEŞİLIRMAK ORTAOKULUNDA AÇILIŞLARA KATILDI

Vali İ. Halil Çomaktekin Yeşilırmak Ortaokulunda Zengin Kütüphane, Zekâ Oyunları Atölyesi ve Müzik Sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Açılış programına Vali Çomaktekin?in yanı sıra Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş,

24.04.2016 14:33:22 0
VALİ ÇOMAKTEKİN YEŞİLIRMAK ORTAOKULUNDA AÇILIŞLARA KATILDI

Vali İ. Halil Çomaktekin Yeşilırmak Ortaokulunda Zengin Kütüphane, Zekâ Oyunları Atölyesi ve Müzik Sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Açılış programına Vali Çomaktekin’in yanı sıra Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan okul müdürü Ayla Keskiner, okulun bünyesine katılacak olan zekâ oyunları atölyesinin, müzik sınıfının ve zenginleştirilmiş kütüphanenin öğrencilerin zekalarını geliştirme, hızlı düşünme, boş vakitlerini değerlendirme ve bilgilerini arttırma anlamında katkı sağlayacağını ifade etti. Daha sonra açılışı Vali Çomaktekin ve Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer tarafından yapılan zekâ oyunları atölyesi, müzik sınıfı ve zenginleştirilmiş kütüphaneler öğrencilere hizmete açıldı. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Çomaktekin, kitap sevgisinin öğrencilere aşılanması gerektiğinin önemine dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanlığımızın “Okullar Hayat Olsun” projesi ile okullarımızda zenginleştirilmiş kütüphanelerin kurularak öğrencilere destek verildiğini belirterek, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Vali Çomaktekin’e sürpriz yapan öğrenciler mini bir konser sundular. Programın sonunda Vali Çomaktekin ve Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer tarafından katkı sağlayan velilere plaket verildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78