VALİ ÇOMAKTEKİN TAŞOVA VE GÖYNÜCEK?E VEDA ETTİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Taşova ve Göynücek ilçelerimize veda ziyaretinde bulundu.

8.06.2016 15:09:30 0
VALİ ÇOMAKTEKİN TAŞOVA VE GÖYNÜCEK?E VEDA ETTİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Taşova ve Göynücek ilçelerimize veda ziyaretinde bulundu.

 

Veda ziyaretleri kapsamında iki ilçenin Kaymakamlığını ve Taşova Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Çomaktekin ilçelerimizde, Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Göynücek Kaymakam Vekili Can Atak ile Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve ilçelerin protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyaretlerinde İlçe Kaymakamları ve Taşova Belediye Başkanına görev süresi boyunca yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Vali Çomaktekin Taşova Kaymakamlığında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yaklaşık 34 aydır Amasya’da Valilik görevini büyük bir şerefle yapmaya çalıştım. Görev süresi dolduğu zaman yapacak bir şey yok. Her şeyde bir hayır var. Bizler 3 yıl boyunca Amasya’nın ilçelerine, köylerine imkânlarımız ölçüsünde hizmet götürmeye çalıştık. Amasya halkını sevdik. Taşova ilçemizi de seviyoruz. Kaymakam bey ve çalışma arkadaşları güzel bir uyum içerisinde çalışıyorlar.

Taşova’nın iyi noktalara gelmesi için önemli çalışmalar yürütüldü. Yeşilırmak çok farklı bir görüntü aldı. Bana göre en önemlisi, hizmet yaparken insani değerlerin ön planda olmasıdır. Yönetim tarzınızda adaletin, şefkatin, merhametin, hakkaniyetin, tevazunun olması ve insanları samimi sevmeniz, kalp kırmamanız en önemli hizmetlerdir. Biz öyle olmaya çalıştık ve öyle yetiştik. Kimsenin gönlünü kırmadık. Buna özen gösterdik. Bir gönül kırmanın Kâbe’yi yıkmaktan daha kötü olduğuna inananlardanız. Hakkınızı helal edin. Bizde helal ediyoruz. Allah’a emanet olun. Her zaman gönüllerimizdesiniz. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Ziyaretlerde ayrıca Vali Çomaktekin’e çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40