VALİ ÇOMAKTEKİN ,SERTİFİKA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen Aile Eğitimi Programı, Eğitici Eğitimi sertifika törenine katıldı.

2.03.2016 10:42:19 0
VALİ  ÇOMAKTEKİN ,SERTİFİKA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen Aile Eğitimi Programı, Eğitici Eğitimi sertifika törenine katıldı.

Programda ayrıca Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin, protokol üyeleri ve kursiyerler yer aldı. Programda ilk olarak kursta eğitici olarak görev yapan bir eğitmen ve eğitime katkı veren  Avukat Adnan Çeker konuşma yaptılar.

Daha sonra konuşan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Aile toplumun özüdür. Aile toplumların en önemli sosyal birimidir. Dolayısıyla toplumların şekillenmesini sağlayan ilk basamaktır. Bu sosyal birim ne kadar güçlü olur, anne ve babalar sorumluluklarını en iyi şekilde icra ederse, faziletli nesiller yetişecektir. Toplumlar huzurlu olacak ve geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Aileye yapılan olumsuz saldırılar tamamen millete ve topluma yapılan saldırıdır. Ailenin tahrip edilmesi, toplumun çökmesi ve nesillerin yok edilmesi demektir. Günümüzde aileleri tehdit eden tehlikeler var. Bu tehlikeleri yok etmek, çağımızdaki değişimleri, anne ve babanın sorumluklarını onlara en iyi şekilde aktarmak adına bu eğitim programı faydalı olmuştur. Ailelerimizi eğitecek olan eğitmenler gerçekten önemli bir görev üstlenmişlerdir. Bu eğitime katılan bütün eğiticileri kutluyorum. Destek veren herkese şükranlarımı sunuyor, eğitimin Amasya ve toplumumuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Konuşmaların ardından eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Vali Çomaktekin ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04