VALİ ÇOMAKTEKİN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Vali İ. Halil Çomaktekin İl Emniyet Müdürlüğünce, şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

8.06.2016 14:14:47 0
VALİ ÇOMAKTEKİN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Vali İ. Halil Çomaktekin İl Emniyet Müdürlüğünce, şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı. Polisevindeki iftar programına şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin yanı sıra Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem ve İl Müftüsü İsmail İpek katıldı. 

Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, şehit yakınları ve gazilerimizle bir arada aynı havayı solumaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine hoş geldiniz dedi. Şehit yakınları ve gaziler ile özel olarak ilgilenen Vali Çomaktekin iftar yemeğinde yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti: “Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayıdır. Bu ayı ibadetle en iyi şekilde idrak ederek, günahlardan arınıp, daha merhametli, daha şefkatli, insani değerleri yükselmiş ve Cenabı Allah’a yakın kullar olmak için iyi değerlendirmeliyiz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onlar mukaddes değerler olan vatan, bayrak, namus ve ülkenin birlik ve beraberliği için şehit oldular. Yüksek bir mertebeye ulaştılar. Emniyet Müdürümüz ve eşi şehit aileleri ve gazilerimize her zaman yakın bir alaka gösterdiler. Kendilerine bu açıdan şükranlarımı sunuyorum. Güneydoğu’ya, Doğu Anadolu’ya göreve giden asker ve emniyet mensubu ailelerine ziyaretler gerçekleştirdiler. Bugün yine şehitlerimiz var. Allah’tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun diyorum.

Biliyorsunuz benim de tayinim Ankara’ya merkez valisi olarak çıktı. Takdiri ilahidir. Bu vesileyle de hakkımı helal ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi bekliyorum. Allah’a emanet olun. Hepinize hayırlı ramazanlar, hayırlı bayramlar diliyorum.” Samimi bir atmosferde geçen iftar programının ardından Vali Çomaktekin tüm ailelere katılımlarından ötürü teşekkür etti ve kendilerine iyi ramazanlar diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90