VALİ ÇOMAKTEKİN MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Tüm Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programa ayrıca İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Süren, protokol üyeleri ve m

14.07.2015 09:37:20 0
VALİ ÇOMAKTEKİN MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Tüm Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programa ayrıca İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Süren, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İftar programında ilk olarak konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Süren ilimiz merkez ve köylerinde muhtarlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapmak için özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, kendilerine vermiş olduğu desteklerinden ötürü Vali Çomaktekin’e teşekkür etti. Daha sonra konuşan Vali Çomaktekin “Ramazan ayının sonuna yaklaşmış vaziyetteyiz. Huzur, saadet, birlik, beraberlik, rahmet ve mağfiret içerisinde ülkemizin her tarafında olduğu gibi ilimizde de çok güzel bir ramazan ayını idrak ettik. Her akşam ilimizin değişik yerinde, değişik kesimden insanımızla beraber kaynaşma içerisinde olduk. Bugünde halkımızla 24 saat iç içe olan, halkımızın üzüntüsünü, sevincini sürekli paylaşan ve halkımızın doğrudan doğruya muhatap olduğu, devletimizle köprü vazifesi gören, fedakârca çalışan muhtar kardeşlerimizle beraber iftar açıyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen Muhtarlar Derneği Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Programın sonunda Vali Çomaktekin muhtarların Kadir Gecesini tebrik ederek, yaklaşan ramazan bayramlarını da şimdiden kutladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78