VALİ ÇOMAKTEKİN,GÖYNÜCEK`TE TARIM İŞÇİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Vali İ. Halil Çomaktekin Göynücek ilçemizde Belediye Başkanlığınca Göynücek halkı ile ilçeye ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen tarım işçilerine yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

11.07.2015 16:37:25 0
VALİ ÇOMAKTEKİN,GÖYNÜCEK`TE TARIM İŞÇİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Vali İ. Halil Çomaktekin Göynücek ilçemizde Belediye Başkanlığınca Göynücek halkı ile ilçeye ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen tarım işçilerine yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemeğe ayrıca İlçe Kaymakamı Bekir Cansız, İlçe Belediye Başkanı Kemal Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve misafirler katıldı.

İftar yemeğinde ilk olarak konuşan Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, Ramazan ayında halkla kaynaşmak adına bu programı organize ettiklerini ifade ederek, yemeğe katılan başta Vali Çomaktekin olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti. Vali İ. Halil Çomaktekin ise konuşmasında şunları kaydetti: “Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bu güzel ayın özelliği birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmaya vesile olmasıdır. Ramazan ayı boyunca ilimizin her tarafından birlik ve beraberlik hakim olmuş, ayrıca bu güzel ay milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak huzur dolu günler geçirmemizi de sağlamıştır.

Bugünde bir halk sofrasında, her kesimden insanımızla berber iftarımızı açmanın güzelliğini yaşıyoruz. Ramazan ayı böyle sofralarla güzel oluyor. Bizleri bu güzel sofrada buluşturan Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Bugün ayrıca yemeğin ardından İl Özel İdaremizin güzel bir kültürel etkinliği ocaktır. Hepinizi bu sosyal etkinliğe katılmaya davet ediyorum.”

Vali İ. Halil Çomaktekin iftarın ardından İl Öze İdaremizce Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen ramazan etkinliklerini halkımızla birlikte izledi. Çomaktekin programın sona ermesinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00