VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin geçtiğimiz günlerde Muş`un Malazgirt ilçesinde uğradığı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız?ın Merzifon?un Ortaova Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.

3.08.2015 17:43:37 0
VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN ŞEHİDİN  AİLESİNE ZİYARET

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin geçtiğimiz günlerde Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız’ın Merzifon’un Ortaova Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. 

Vali Çomaktekin’e taziye ziyaretinde Merzifon Kaymakam Vekili Hayati Taşdan ve Merzifon Müftüsü Mustafa Altun eşlik etti. Şehidimizin anne, babası ile eşi ve çocuklarına bir kez daha başsağlığı dileyen Vali Çomaktekin, Şehit Binbaşımıza Allah’tan rahmet, aile fertlerine ise sabırlar diledi. Devlet olarak daima ailenin yanında olacaklarını ve kendilerine her zaman kapısının açık olduğunu vurgulayan Çomaktekin, “Şehit aileleri bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin bizlere emanetidir. Bizlerde bu emanate layıkıyla sahip çıkabilmek adına devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz.” diye konuştu. Vali Çomaktekin ayrıca Şehit Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız’ın aziz hatırasını yaşatmak için adının Merzifon’da bulunan bir okula verilmesi ve Ortaova köyünde şehidimiz adına bir çeşme yapılması için gerekli çalışmanın başlatılacağını söyledi. Ziyaretin sonunda Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04