VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN İLÇELERE VEDA ZİYARETLERİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Hamamözü, Merzifon ve Suluova ilçelerine veda ziyaretinde bulundu.

8.06.2016 13:45:49 0
VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN  İLÇELERE  VEDA ZİYARETLERİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Hamamözü, Merzifon ve Suluova ilçelerine veda ziyaretinde bulundu.

Veda ziyaretleri kapsamında üç İlçenin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Çomaktekin ilçelerimizde, Hamamözü Kaymakamı M. Necmeddin Özen, Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok ve ilçelerin protokol üyeleri tarafından karşılandı.

 

Ziyaretlerinde İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarına görev süresi boyunca yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Vali Çomaktekin, Amasya’da geçirdiği 34 aylık sürede tüm ilçelerimizin her alanda kalkınması ve halkımızın yaşam standartlarının yükselebilmesi amacıyla gayret gösterdiğini belirtti.

Vali İ. Halil Çomaktekin ayrıca Merzifon Kaymakamlığında yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: “34 aydır Valilik yapma şerefini Cenabı Allah bana nasip etmişti. Bugün itibariyle İlçelerimize vedaya geldim. Valilik görevi süresince ilimizin her tarafına hizmet götürmeye çalıştık. Bütün halkımızı sevdik. Vatandaşlarımıza kapımızı ve gönlümüzü açık tuttuk. Amasya Valiliğinin kapısını halkın ve hakkın kapısı yapmaya çalıştık. Milletin adamı olmaya çalıştık. Namus ve şerefimizle devletimizin bize vermiş olduğu bu makamı layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Başarılı olduğumuza da inanıyorum.

Halkımızın dualarını ve teşekkürlerini alıyorum. Başımız dik alnımız ak geldik bu şehre. Bu şehri çok seviyorum. Yaklaşık 11 yıl önce Gümüşhacıköy ilçesinde bu ile hizmet etme şerefine nail olmuştum. Yıllar sonra Amasya’ya vali olarak atandım. Toplamda 5 yıl Amasya’ya mülki idare amiri olarak hizmet etme şerefine kavuştum. Her şeyin bir eceli vardır. Eceli geldiği zaman her şey tecelli eder. Ecel sadece ölümle alakalı bir konu değildir. Mevkilerin, makamların her şeyin bir eceli vardır. Nasip buraya kadarmış. Mutlu ayrılıyorum, hepinizi seviyoruz. Amasya halkının da bizi sevdiğini biliyoruz. Benim için en büyük şeref ve itibar Allah’ın takdiri ve halkın sevgisidir. Allah’a emanet olun. Benden yana hakkım helal olsun. Sizlerde haklarınızı helal edin.”

Ziyaretlerde ayrıca Vali Çomaktekin’e İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01