VALİ ÇOMAKTEKİN BÜYÜK AMASYA OTELİ`NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İ. Halil Çomaktekin tadilatı süren Büyük Amasya Oteli ile restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden Valilik binasında incelemelerde bulundu. Çomaktekin?e incelemelerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, Çevre ve Şehircilik İl

7.09.2015 20:37:17 0
VALİ ÇOMAKTEKİN BÜYÜK AMASYA OTELİ`NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İ. Halil Çomaktekin tadilatı süren Büyük Amasya Oteli ile restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden Valilik binasında incelemelerde bulundu. Çomaktekin’e incelemelerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü A. Özkan Kaya ile çalışmaları sürdüren müteahhit firmanın yetkilileri eşlik etti.

İlk olarak Büyük Amasya Otelinde devam eden inşaat çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Vali Çomaktekin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Amasya’nın her geçen yıl artarak devam eden yerli ve yabancı misafiri ağırladığını, bununla birlikte bu misafirlerin güzel bir şekilde ağırlanması ilimizin tanıtımına da büyük katkılar sağlamaktadır. Bu yüzden turizm sektöründe kaliteli konaklama mekânlarına olan ihtiyacımızda artmaktadır. İnşaatı devam etmekte olan otelimiz hizmete açıldığında çok sayıda vatandaşımıza konaklama imkânı sağlayacaktır.”

Daha sonra buradan ayrılarak, restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden Valilik binasının bölümlerini inceleyen Vali Çomaktekin, “Bu çalışmanın sona ermesiyle halkımıza daha nezih bir ortamda hizmet sağlanacak, aynı zamanda engelli vatandaşlarımız da bu binanın her bölümüne kolayca ulaşabileceklerdir.” dedi. Çomaktekin incelemelerinin sonunda, müteahhit firma yetkililerinden inşaat çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI*AMASYA


39.6° / 25°
  • BIST 100

    10138,97%-1,37
  • DOLAR

    32,30% 0,25
  • EURO

    34,84% -0,87
  • GRAM ALTIN

    2383,21% -3,17
  • Ç. ALTIN

    3881,18% -1,03