VALİ ÇOMAKTEKİN,``BENİM TARİHİM``KONFERANSINI İZLEDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğünce organize edilen ve Tarihçi ve Yazar Talha Uğurluel?in konuşması olarak yer aldığı ?Benim Tarihim? konulu konferansı izledi.

17.11.2015 10:45:02 0
VALİ ÇOMAKTEKİN,``BENİM TARİHİM``KONFERANSINI İZLEDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğünce organize edilen ve Tarihçi ve Yazar Talha Uğurluel’in konuşması olarak yer aldığı “Benim Tarihim” konulu konferansı izledi.

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonundaki programa ayrıca Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk olarak Amasya KYK İl Müdürü Kadir Kılıç bir konuşma yaparak, KYK olarak öğrencilere yönelik yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra gerçekleşen konferansta Tarihçi ve Yazar Talha Uğurluel “Benim Tarihim” adlı sunumunu gerçekleştirdi. Akıcı bir üslupla geçen ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan konferansın sonunda Talha Uğurluel’e teşekkür ederek, çiçek takdim eden Vali Çomaktekin, gençlerimize tarih bilinci aşılamanın önemine vurgu yaparak, tarih ilmi sayesinde genç nesillerin geçmişte yaşanan olaylardan dersler çıkaracağını ve bu anlayışla geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi.

Programın sonunda ise konferansı izleyenler arasından yapılan çekilişle üç izleyiciye tablet bilgisayar hediye edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04