USTAD Ortak Akıl Toplantısında Seçim ve Huzur Konuşuldu.

Mardin merkezli düşünce kuruluşu USTAD tarafından düzenlenen Ortak Akıl Toplantıları devam ediyor.

Mardin 12.04.2015 23:54:32 0
USTAD Ortak Akıl Toplantısında Seçim ve Huzur Konuşuldu.

Mardin merkezli düşünce kuruluşu USTAD tarafından düzenlenen Ortak Akıl Toplantıları devam ediyor.

Ana temasını “Seçim ve Huzur” konusunun oluşturduğu toplantıya çeşitli meslek kuruluşlarından temsilcilerinden oluşan Genç USTAD gönüllüleri davet edildi.

Toplantı moderatörlüğünü ve açılış konuşmasını yapan Osman Yıldız, yaklaşan genel seçimlerin bir önceki seçimlere nazaran oldukça tüm partilerce azami derecede önemsendiğini belirterek en doğru seçimin huzur olduğunu söyledi.

Genç USTAD Başkanı Mehmet Demir, Haziran-2015 seçimlerinin gerginlikten uzak ve demokratik bir olgunlukla geçmesinin seçimleri kazanmaktan önemli olduğu belirterek, ortalığı gererek seçim kazanmaktansa milletin gönlünü kazanmanın daha önemli olduğunu vurguladı.

Konuşmacıların sırayla fikir mütalaasında bulunduğu ve seçime dair mini bir beyin fırtınası yapılan toplantıda ağırlıklı olarak “Menfaat üzerine dönen siyaset canavardır” fikri ön plana çıktı.

 Toplantı sonunda söz alan Tekin oruç, toplantının oldukça verimli geçtiğini söyleyerek, birikimleri ile toplantıya değer katan tüm katılımcılara teşekkür etti.

USTAD HAKKINDA:

2011 yılında faaliyetlerine başlayan Mardin Merkezli düşünce kuruluşu Uluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırmalar Merkezi (USTAD); bölgesel, ulusal ve uluslararası adımların analizini yapmaya, sosyal, siyasi ve kültürel politika becerisine sahip bireylere fırsatlar sunarak kendilerini uluslararası arenada yalnız hissetmemelerini sağlamaya ve ortaya çıkan sonuçları kamuoyu ile paylaşmaya devam etmektedir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04