USTAD BAŞKANI AKGÜL`DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mardin merkezli strateji kuruluşu USTAD Başkanı Ahmet Akgül Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mardin 23.06.2017 18:29:02 0
USTAD BAŞKANI AKGÜL`DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mardin merkezli strateji kuruluşu USTAD Başkanı Ahmet Akgül Ramazan Bayramı dolayısıyla  mesaj yayımladı.

 

USTAD Başkanı Ahmet Akgül'ün Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifdelere yer verdi;

 

          ''  Bayramlar, mutluluk ve huzur günleri olmakla birlikte, ne yazık ki bir asırdır İslam coğrafyasının içinde düştüğü sıkıntılar ve özellikle son yıllarda dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlar üzerinde katlanarak zülüm ve haksızlıklardan dolayı İslam âlemi için oldukça buruk geçmektedir.

 

Nerede acı ve zülüm çeken bir topluluk varsa, nerede sürekli çatışma, savaş ve katliam varsa, nerede göç, açlık ve sefalet yaşanıyorsa, nerede akan kan, yanan can, toprağa düşen delikanlı varsa, ne yazık ki orası İslam coğrafyası olmuştur.

 

Bu gün yanı başımızdaki komşumuz ve akrabamız Suriye’de yarım milyona yakın ölüm, 10 milyondan fazla mültecimiz bulunmaktadır.

 

Bu bayram, İslam coğrafyasının içinde düştüğü sıkıntılardan kurtulması, Müslümanlar arasındaki fitnenin sona ermesi, basiretlerinin açılarak ümmet bilincine yeniden kavuşmaları için dua etme bayramı olsun.

 

Ülke olarak iç ve dış tehditlere karşı birbirinden zor sınavlar geçiriyoruz.

 

Bu bayram, kıskançlık duygularını öfke ile harmanlayıp kardeşini öldüren Kabil’in aksine Allah’ın bize verdiği rahmet, gazap vb. duyguları iman ve akıl ile kontrol altına alarak ahsen-i takvim mertebesine ulaşacağımız bir bayram olsun.

 

Bu bayram, aramızdaki küçük tefrikaları milletçe bir kenara atarak affedicilik duygusuyla hareket etmenin ve sıkı sıkıya kenetlenmenin bir bayramı olsun diliyoruz.

 

Bu vesileyle Ramazan bayramınızı kutlar, Mardinli hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âlemi için tefrikanın ortadan kalktığı, birlik, kardeşlik ve huzurun tesis olacağı bir bayram olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04