USTAD BAŞKANI AKGÜL`DEN BAYRAM MESAJI

USTAD Başkanı Ahmet Akgül Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.Akgül mesajında Ortadoğuda yaşanan olaylara dikkat çekerek,Ramazan ayının bir hediyesi olan Ramazan Bayramının Müslümanlar arasındaki tefrikanın ortadan kalkması ve huzurun bay

Mardin 16.07.2015 16:30:49 0
USTAD BAŞKANI AKGÜL`DEN BAYRAM MESAJI

USTAD Başkanı Ahmet Akgül Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.Akgül mesajında Ortadoğuda yaşanan olaylara dikkat çekerek,Ramazan ayının bir hediyesi olan Ramazan Bayramının Müslümanlar arasındaki tefrikanın ortadan kalkması ve huzurun bayramı olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.''Dedi.

Ustad Başkanı Akgül mesajında şunları söyledi:

 

''Manevi bir hazla geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının bir hediyesi olan Ramazan Bayramının Müslümanlar arasındaki tefrikanın ortadan kalkması ve huzurun bayramı olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.

Bayramlar, mutluluk ve huzur günleri olmakla birlikte, ne yazık ki bir asırdır İslam coğrafyasının içinde düştüğü sıkıntılar ve özellikle son yıllarda dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlar üzerinde katlanarak zülüm ve haksızlıklardan dolayı İslam âlemi için buruk geçmektedir.

Nerede acı ve zülüm çeken bir topluluk varsa, nerede sürekli çatışma, savaş ve katliam varsa, nerede göç, açlık ve sefalet yaşanıyorsa, nerede akan kan, yanan can, toprağa düşen delikanlı varsa, orası İslam coğrafyasıdır.

Bu gün yanı başımızdaki komşumuz ve akrabamız Suriye’de an itibarıyla 300 bin ölümüz, 1 milyondan fazla yaralımız ve 10 milyondan fazla mültecimiz bulunmaktadır.

Bu bayram, İslam coğrafyasının içinde düştüğü sıkıntılardan kurtulması, Müslümanlar arasındaki fitnenin sona ermesi, basiretlerinin açılarak ümmet bilincine yeniden kavuşmaları için dua etme bayramı olsun.

Bu vesileyle ramazan bayramınızı kutlar, Mardinli hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âlemi için birlik, kardeşlik ve huzur vesilesi olmasını dilerim.

Ahmet Akgül

USTAD Başkanı''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78