USTAD BAŞKANI AHMET AKGÜL^DEN`` 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ``MESAJI

USTAD Başkanı Ahmet Akgül?ün 10 Ocak Aktif çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yayınladığı mesaj:

9.01.2018 19:45:40 0
USTAD BAŞKANI AHMET AKGÜL^DEN`` 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ``MESAJI

USTAD Başkanı Ahmet Akgül’ün 10 Ocak Aktif çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yayınladığı mesaj:

 

 

USTAD Başkanı Ahmet Akgül’ün 10 Ocak Aktif çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yayınladığı mesaj  şöyle:

 

''Değerli Gazeteci Arkadaşlarım.

Sizlerle işimiz gereği birçok kulvarda bir araya gelmekteyiz.

Bu yüzden çok iyi biliyoruz ki sizler, toplumun haber alma hakkını her türlü fedakârlığı göğüslenerek sağlamaya çalışan bir mesleğin erbabısınız.

Halkın hislerine tercüman olmak adına yürüttüğünüz bu görevi ne zor şartlar altında ve ne kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdiğinizin oldukça farkındayız.

Özellikle görevini yerelde icra eden gazeteci arkadaşlarım olarak sizlerin çoğu zaman kendi hayatını hiçe sayma uğruna bu görevi yaptığını en iyi bilenlerdenim.

Elbette yıl boyu yaptığınız bu fedakârlık, yılın kalan günlerinde unutulup sadece 10 Ocakta anılacak bir fedakarlık değildir.

Bu fedakârlık, belirli zaman dilimlerindeki kısıtlı desteklerle değil, yasal düzenlemelerle kalıcı hale getirilmesi gereken bir fedakarlıktır.

Bizler, özellikle görevini yerelde icra eden aktif gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi halinde o ilin gelişimi ve tanıtımına ciddi katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz.

Kişisel veya kurumsal haberlerini her fırsatta siz gazeteciler aracılığıyla yapan etki ve yetki sahiplerinin, bu etkilerini gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştirme noktasında kullanmaları halinde temsil ettikleri ilin gelişmesine daha fazla katkı sağlayacaklarının farkındayız.

Bu vesile ile çalışma koşullarının en iyi şartlara getirilmesi gerektiğine dair sözümü yineliyor, siz değerli arkadaşlarımın 10 Ocak Aktif Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40