UŞAK BELEDİYESİ`NDEN KADINLARA ``KALP``SÜRPRİZİ

Kadına şiddete farkındalık oluşturmak amacıyla, her yıl 25 Kasım`da düzenlenen Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında Uşak Belediyesi, asırlık çınar ağacının sonbahar nedeniyle dökülen yapraklarından bir kalp oluşturarak kadınl

26.11.2017 10:12:10 0
UŞAK BELEDİYESİ`NDEN KADINLARA ``KALP``SÜRPRİZİ

Kadına şiddete farkındalık oluşturmak amacıyla, her yıl 25 Kasım'da düzenlenen Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında Uşak Belediyesi, asırlık çınar ağacının sonbahar nedeniyle dökülen yapraklarından bir kalp oluşturarak kadınlara ithaf etti

 

 

Uşak Belediyesi, kadına yönelik şiddetin karşısında durulduğunu vurgulamak, anlamlı güne destek vermek ve toplumun kalbi kadınları temsil etmek amacıyla binlerce yapraktan bir kalp oluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şiddetin her türlüsünün karşısında olduklarını ve belediye olarak daima kadınların yanında durduklarını vurguladı.



Başkan Cahan, "Uşak Belediyesi olarak 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında bir kez daha belirtmek isteriz ki kadınlarımız bizlerin baş tacıdır ve daima onların yanındayız. Burada Belediyemiz Temizlik İşlerinde çalışan arkadaşlarımız kadınlarımıza verdiğimiz değeri ifade etmek amacıyla çınar yapraklarından güzel bir kalp oluşturdular. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi. Cahan, konuşmasını “Kadına şiddet insanlığa ihanettir” sözlerinin altını çizerek bitirdi.



Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Personelleri ise kadına şiddeti protesto etmeyi amaçladıklarını paylaştı. Temizlik İşleri Müdürlüğü Kontrolörü Ali Nizam ise, "Oluşturduğumuz kalbimiz kadınları temsil ediyor. Kadın hakları günü için yaptığımız bu çalışmayı tüm dünyadaki bütün kadınlara armağan ediyoruz. Kadınlarımız dünyaya değer katan birer çiçektir." ifadelerine yer verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-UŞAK


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00