ÜNLÜLERİ BULUŞTURAN AÇILIŞ!

Dermaslim, Batı Ataşehir'den sonra 2.şubesini yine Ataşehir'de bulunan Bulvar 216'da açtı. Açılışa Mehmet Aslantuğ, Bennu Yıldırımlar, Işıl Yücesoy, EdaÖzerkan gibi sanat ve televizyon dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Magazin 21.12.2014 11:18:37 0
ÜNLÜLERİ BULUŞTURAN AÇILIŞ!

Anadolu Yakası’nın en gözde Zayıflama, Estetik, Sağlık ve Güzellik merkezlerinden Dermaslim, Batı Ataşehir’den sonra  2.şubesini yine Ataşehir’de bulunan Bulvar 216’da açtı.  Dermaslim’in kurucusu Bihter Fidangül’ün ev sahipliği yaptığı açılışa sanat ve televizyon dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Gelişmiş cihaz teknolojisi ve uzman kadrosu ile Batı Ataşehir’de hizmet veren Dermaslim, 2.şubesini yine Ataşehir’de Bulvar 216’da açtı. Diyet, Beslenme, Bölgesel İncelme, Lazer Epilasyon, Medikal, Aletli Pilates, İsveç Ayak Sağlığı, Cilt Vücut Bakımları ve Estetik operasyon alanlarında profesyonel hizmetleri bir arada bulunduran Dermaslim’in Bulvar 216’daki açılışına çok sayıda ünlü isim katıldı. Aralarında Mehmet Aslantuğ, Bennu Yıldırımlar, Eda Özerkan, Yeliz Akkaya, Buket Dereoğlu , Ferit Aktuğ, Işıl Yücesoy ve Adnan Koç’un da bulunduğu ünlü isimler açılışa renk kattı.

Dermaslim’in kurucusu Bihter Fidangül, “Batı Ataşehir’de güzellik, sağlık ve estetik dendiğinde akla gelen ilk isim olmanın gururunu yaşıyoruz. Açılışımızı onurlandıran, çoğu da üyemiz olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hizmet veren  yerlerimiz ve yeni açılacak şubelerimizle, en son teknoloji ve uzman kadromuzla hizmet vermeye devam edeceğiz. Ayrıca franchise konusunda gelen talepleri de değerlendirmeye başladık.” diye konuştu.

Açılışa katılan Buket Dereoğlu da “Bugüne kadar bilmediğim, tanımadığım ve cildimin ihtiyacı olan hep çok yenileyici ürün ve uygulamayla Dermaslim’de tanıştım. Bölgesel zayıflama, pilates ve medikal estetik uygulamalarından çok memnunum. Ayrıca profesyonel ve uzman ekibiyle kendimi emin ellerde hissediyorum.” dedi.

“Kertenkele” adlı diziyle son dönemde adından sıkça söz ettiren oyuncu Eda Özerkan ise “Hem sağlıklı ve güzel,  hem de bakımlı olabilmek adına kapısını çaldığım Dermaslim, bu anlamda gidilebilecek en doğru adres diye düşünüyorum. Mesleğim nedeniyle düzensiz beslendiğimi fark ettiğimde bu konuda bir şeyler yapmam gerektiğine karar verdim. Dermaslim uzman diyetisyenleri ile ilk olarak bu konuda yaşam kalitemi arttırdı. Şimdi bilinçli ve sağlıklı besleniyorum. Üstelik hiç aç kalmıyorum. Selülit tedavisi için kullanılan ve ileri teknikteki bir masaj yöntemi olan LPG ise tam anlamıyla mükemmel bir yöntem. Dermaslim cilt bakımı konusunda da oldukça uzman ve başarılı. Aynı başarı ve uzmanlık epilasyon alanında da geçerli. Tüm bunların yanı sıra gösterilen ilgi, en önemlisi güler yüz, insana kendini değerli hissettiriyor. Açıkçası tüm stresimi Dermaslim çatısı altında bırakıp, yenilenmiş biri olarak hayata geri dönüyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Adnan Koç da Dermaslim ile ilgili olarak “ Personelin güler yüzlü olması çok güzel. işini doğru yapan uzman bir ekip karşılıyor sizi.. Benim cilt bakımı yaptırmadan önce yıllardır şikâyetçi olduğum bütün siyah noktalarımdan kurtulmam Dermaslim sayesinde oldu. Kesinlikle, yürekten söyleyebilirim, Dermaslim en iyisi.” diye konuştu.

 

DERMASLIM AÇILIŞINA KATILAN ÜNLÜLER

 Bennu Yıldırımlar

Buket Dereoğlu

Mehmet Aslantuğ

Adnan Koç

Ferit Aktuğ

Yeliz Akkaya

Burak Demir

Sema Atalay

Sevil Uyar

Esra Akhisarlı

Işıl Yücesoy

Işıl Sergen

Eylem Şenkal

Bahar Akça

Ayçin İnci

Başak Parlak 

Aslı Omag

Zeynep Gülmez

Eda Özerkan

Ayşen Batıgün

Emir Benderlioğlu

İpek Düzgünkaya

Ceren Benderlioğlu

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

HABER:MEHMET KIZILKAYA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04