ÜNLÜ MARKALAR,% 50 İNDİRİMLE.....

Adventure Republic ve Adrenalin Mağazaları'nda Sporseverler Dünya Markalarına %50' Ye Varan Cazip Fiyat İndirimi İle Sahip Olma Fırsatını Yakalıyor. ”

Ekonomi 25.02.2014 13:39:41 0
ÜNLÜ MARKALAR,% 50 İNDİRİMLE.....

 

Adventure Republic ve Adrenalin  Mağazaları, spor severlere cazip fiyatlar ile sahip olabilecekleri, kayak ceketinden, pantolona, eldivenden bereye, kayak gözlüğünden tüm aksesuarlara kadar bay, bayan, çocuk kış kolleksiyonunda yüzde 50’ ye varan indirimi takipçilerine müjdeliyor! 31 Mart’ a kadar devam edecek olan indirimde KILLY, LAFUMA, EIDER, MILLET başta olmak  üzere  bir  çok dünya markanın kolleksiyonları yer alıyor.

Lafuma Argentera Climactive su geçirmez nefes alabilir trekking ayakkabısı, Climactive astarı sayesinde  %100 su geçirmiyor. Lafuma Argentera ayakkabılar nefes alabilir  ve  vibram taban özelliği ile kullanıcının öncelikli tercihi oluyor. Vibram taban, ayakkabı tabanının dayanıklılığını arttırırken toprak zemininde maksimum tutunmayı sağlıyor ve kolay aşınmıyor. Doğa ve şehir yaşantısında dayanıklılığı temsil eden Lafuma Argentera ayakkabılar, süet derisi ile dışardan gelebilecek darbelere karşı ayakkabının gücünü artırıyor.

 Zorlu kış koşullarında termal koruma sağlayan Lafuma Zermatt erkek ceket daha az enerji ile daha çok verim ilkesi ile tasarlanmış. Mikrofiber yapısı ile çok rahat ve yumuşak bir dokusu bulunan ceket, slimfit kesimiyle de vücudu sarıyor. Hava şartlarına göre ara katman ya da tek katman olarak kullanılması, ceketin fonksiyonel yapısının en belirgin göstergesi.

 MILLET’ in  birbirinen farklı model ve renkte bereleri bulunuyor. Örgü tasarımlı yün bereler, tecnowarm mikropolar kumaştan tasarlanmış bereler ve polar bereler sıcak kalmanızı sağlarken yumuşak dokusu ile konforunuzu artırıyor. Tüm kış aktiviteleri için ideal,  sıcak tutan, yumuşak polar astarlı MILLET yün bere seçkin özellikleri ile şıklığından vazgeçemeyenlerin ilk tercihi arasında yer alıyor.

 Seçkin tekstil, ayakkabı ve aksesuarlarının modellerini, Adventure Republic Mağazaları; İstanbul:  Kızıltoprak, Nişantaşı, Levent, Cihangir, Muğla: Bodrum, Ankara: Armada AVM., Adrenalin Mağazaları, İstanbul: Beşiktaş, Karaköy, Bakırköy, Kadıköy, Ankara, Adana, Boyner ve YKM Mağazalarında bulabilirsiniz. www.adventurerepublic.com  ve www.adrenalinoutdoor.com

 

ARTUKLU HABER AJANSI


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00