Ünlü Mardinli Şef Artuklu Üniversitesinde Workshop ve Söyleşi Etkinlikleri Gerçekleştirdi

Mardin’in yetiştirdiği ünlü şeflerden Bedri Usta, Artuklu Üniversitesi öğrencileri ile Workshop ve Söyleşi etkinliklerinde bir araya geldi.

Mardin 9.12.2022 09:46:00 0
Ünlü Mardinli Şef Artuklu Üniversitesinde Workshop ve Söyleşi Etkinlikleri Gerçekleştirdi

Mardin’in yetiştirdiği ünlü şeflerden Bedri Usta, Artuklu Üniversitesi öğrencileri ile  Workshop ve Söyleşi etkinliklerinde bir araya geldi.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Kadim Mardin Yemekleri Projesi Uygulama Mutfağında sabah gerçekleştirilen Workshop etkinliğinde Dünyaca ünlü Kebap şefi Bedri Usta kebapla ilgili özel bilgiler verdi, fakülte bahçesinde öğrencilerle uygulamalı kebap pişirip öğrencilere ikram etti.

 

Türkiye'nin sıra dışı şefi Bedri Usta, öğrencilerin keyifle takip ettiği workshop etkinliği sonunda ilham veren yaşam hikayesini anlattığı Ustalıkla Pişer Hayat kitabını imzalayarak öğrencilere hediye etti. Bedri Usta, öğrencilerle selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

 

Bedri Usta, öğleden sonra Rektörlük Binamız Vali Kılıçlar Salonu'nda her Çarşamba gerçekleştirdiğimiz İnsan Toplum ve Medeniyet dersine konuk hoca olarak katılarak "Ustalıkla Pişer Hayat" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.


Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrencileri hem Workshop etkinliğini hem de "Ustalıkla Pişer Hayat" söyleşisini ilgiyle takip ettiler. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  


 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04