ÜNLÜ YAZAR EMRAH SERBES BABA İLE KIZIN ÖLDÜĞÜ FECİ KAZAYI TWITER HESABINDAN İTİRAF ETTİ

Ünlü yazar Emrah Serbes Baba ile kızın öldüğü korkunç kazayı bir hafta sonra sosyal medya hesabından yazılı olarak itiraf etti:

Gündem 28.09.2017 12:37:43 0
ÜNLÜ YAZAR EMRAH SERBES  BABA İLE KIZIN ÖLDÜĞÜ FECİ KAZAYI TWITER HESABINDAN İTİRAF ETTİ

Ünlü yazar Emrah Serbes Baba ile kızın öldüğü korkunç kazayı bir hafta sonra sosyal medya hesabından yazılı olarak itiraf etti:  

 

22 Eylül'de İzmir- Aydın otobanında 4 NT 5005 plakalı otomobil, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı Kavşağı yakınlarında, Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV9335 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Özçelik ile kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybemiş ve aynı otomobilde bulunan anne Nilgün Özçelik ise  ağır yaralanmıştı.

Kazanın ardından arabaya kullandığını söyleyen Kenan Doğru tutuklanmıştı.. Aradan 1 hafta geçmesinin ardından   ünlü yazar Emrah Serbes, kazayı kendisinin yaptığını sosyal Medya hesabından  yayınladığı   yazılı metin ile itiraf etti 

 

 

Yazar Emrah Serbes Metinde kısaca şunları söyledi:

 

22.09. 2017 tarihinde İzmir- Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim

. Bu kazada aynı aileden bir baba- kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şeyin bir genç kızın hayatından daha değerli değildir. Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim, kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere vurdum.

 

Bir rampanın ardından birden ödümüzde çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk... Araçtakilerin nabızlarına baktım.

 

Anne hala hayattaydı. 112'yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi.Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim.Ve bu Şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim.Kazayı yanımda bulunan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi.

 

 

İŞTE YAZAR EMRAH SERBES'İN TWITER HESABINDA YAYINLADIĞI İTİRAF METNİ;

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69