ÜNLÜ SİNEMA VE DİZİ OYUNCUSU ``GONÜLLÜ ASKERLİK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Ünlü sinema ve Dizi oyuncusu Tolga Yüce son günlerde ülkemizde yaşanan Terör olayları nedeniyle,Çankaya Askerlik Şubesi Başkanlığına verdiği dilekçe ile ``Gönüllü Askerlik``yapmak üzere yazılı başvuruda bulundu.

Magazin 20.08.2015 14:59:39 0
ÜNLÜ SİNEMA VE DİZİ OYUNCUSU ``GONÜLLÜ ASKERLİK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Ünlü sinema ve Dizi oyuncusu Tolga Yüce son günlerde ülkemizde yaşanan Terör olayları nedeniyle,Çankaya Askerlik Şubesi Başkanlığına verdiği dilekçe ile ''Gönüllü Askerlik''yapmak üzere yazılı başvuruda bulundu.

Sinema ve Dizi oyuncusu Tolga Yüce Bugün saat 14:00'da  Ankara Çankaya Askerlik Şube Başkanlığına "TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN VERMİŞ OLDUĞU MÜCADELEDE BİR FİİL GÖNÜLLÜ GÖREV ALABİLMEK İÇİN'' Dilekçe ile başvurdu.

Ünlü Sinema ve Dizi Sanatçısı Tolga Yüce,Beni Affet, Deniz Yıldızı ve Unutma Beni gibi birçok dizide rol aldı.Yüce, yakın zamanda çekimleri başlayacak olan yönetmenliğini Haydar Işık'ın yaptığı 27'sinde Aşk, 7'sinde ölüm ve çekimleri başlayacak olan "Çarpık ilişkiler" sinema komedi filminde başrolü paylaşacağını açıkladı. Yönetmenliğini Haydar Işık'ın yaptığı 27'sinde Aşk, 7'sinde ölüm filminin, bir Kürt-Türk aşkını konu aldığını ifade ederek, "Türk, Kürt, Alevi, Sünni kardeşliğini konu alan bir film olacak. Halkın içinde bir sorun yokken, aslında dünyanın değişik ülkelerinde politik olarak kullanıp insanların gereksiz yere birbirlerini kırmaları, öldürmeleri. Malum, Türkiye 30 yıldan beri böyle bir durumla yaşıyor. Tabii bu çok içimize sindirdiğimiz bir durum değil. Yeni sinema projemiz kardeşliği konu alacak." dedi.
Genç oyuncu Yüce, Kafes sinema filmiyle ilgilide, "Bir 12 Eylül hikayesi. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan, Yapımcılığını Yasemin Nak'ın yaptığı Kafes Sinema filminde Dursun Önkuzu karakterini canlandırdı.
Tolga Yüce Çankaya Askerlik Şubesi Başkanlığına Hitaben verdiği Dilekçesinde .''Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik,Son günlerde yapılan saldırılarda Türk Silahlı Kuvvetlerinin vermiş olduğu Mücadelede Gönüllü  görev alabilmem için Benim de silah altına alınmamı Yüce makamlarınızdan arz ederim.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

Abdullah Ortaç
ÖZEL HABER


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90