Ünlü Sanatçı Haluk Levent Uzel Makina İşçilerine Destek Verdi, Baklava İkram Etti

8 Aralık Pazar günü, daha öncesinde Uzel İşçilerine söz olan Ünlü Sanatçı Haluk Levent, Bakü?den İstanbul?a Konser dönüşünde İstanbul Hava Limanına iner inmez Uzel Makine, Real, Makro Market İşçileri haklı mücadelesine destek geldi.

Gündem 10.12.2019 08:37:41 0
Ünlü Sanatçı Haluk Levent  Uzel Makina İşçilerine Destek Verdi, Baklava İkram Etti

8 Aralık Pazar günü, daha öncesinde Uzel İşçilerine söz olan Ünlü  Sanatçı  Haluk Levent, Bakü’den İstanbul’a Konser dönüşünde İstanbul Hava Limanına iner inmez   Uzel Makine, Real, Makro Market İşçileri haklı mücadelesine destek geldi.

 

İşçiler büyük coşku ve sloganlarla Ünlü Sanatçı  Haluk Levent’i karşıladı.Uzel Makine önünde işçilere yönelik bir konuşma yapan Sanatçı Haluk Levent, Uzel Makine işçilerine bir sözüm vardı. Keşke her zaman gelebilsem, hakkını arayan işçilerine yanına, dedi. Ama en azında o sözümü bugüne yerine getirmiş oluyorum, dedi.  Uzun zamandır hakları için direnen işçilerin haklarını alması için desteğinin süreceğini belirtti. 

 

Beraberinde getirmiş olduğu baklavayı eylemci işçilere dağıttı.

 

Haluk Levent’in Direnişçi işçilere desteğinin ardında Sendikamız Genel Başkanı Konuşmasında, Her zaman işçinin, emekçinin, yanında olan, hak arama mücadelesine duyarlık gösteren halkın sanatçısı Haluk Levent'e Uzel Makina ve Real Market, Makro Market ve hakları için direnen tüm işçileri adına teşekkür etti.

 

Diğer sanatçılarında Haluk Levent’i örnek alması gerektiğine vurgu yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00