Ünlü isimlerin stil danışmanı artık Nişantaşı`nda Tarzını konuşturacak

Türkiye`de birçok futbolcu,sanatçı ve iş adamına stil danışmanlığı yapan Hasan Özay,Etiler`den sonra Nişantaşı`nda da tarzını konuşturacak.

27.10.2015 09:08:07 0
Ünlü isimlerin stil danışmanı artık Nişantaşı`nda Tarzını konuşturacak
 
Türkiye'de birçok futbolcu,sanatçı ve iş adamına stil danışmanlığı yapan Hasan Özay,Etiler'den sonra Nişantaşı'nda da tarzını konuşturacak. 
Şarkıcı İdo Tatlıses,Mutlu Genç ve Selim Gülgören 'inde tarzlarına yardımcı olan Hasan Özay; Türk futbolunun başarılı isimleri Cenk Tosun,Adem Büyük,Musa Çağıran ve Batuhan Karadeniz'i de onlara özel hazırladığı kombinlerle zirveye taşıyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Üniversitesi tarafından başarısı ödülle taçlandırılan Hasan Özay,birçok televizyon programına da konuk olarak katılıp;tarzıyla birçok kişiyi eleştirip, şık olabilmeyi anlatmıştı.
Nişantaşı'ndaki yeni yerinin açılışında Hasan Özay şunları dile getirdi; Beni tanıyan herkes bilir ki, lisedeki öğrencilik çağımdan bu yana modaya ve giyime olan düşkünlüğüm farklıdır. Üniversite eğitimimden sonra meslek edindiğim stil danışmanlığını, artık bugün markalaştırma yoluna giriyorum. Bugüne kadar bir çok futbolcu ağabeyime, sevgili sanatçı arkadaşlarıma ve iş dünyasından çok değerli dostlarıma danışmanlık yaptım. Her biri ayrı ayrı desteklerini benden esirgemediler ve hep yanımda oldular. Zaman zaman bu yolda yaşadığım sorunlar, beni hedefimden geri çevirmeye yetmedi. Aksine daha da güçlendirdi. Yoluma taş koymaya çalışan, beni bu yolda engellemeye uğraşan tüm şahıslara da teşekkürü bir borç bilirim. Bu yolda hırsımı ve başarımı daha da tetikledikleri için. Önce Allah'ımın izni ile sonra siz beni seven ve destekleyen tüm dostlarımın yardımı ile çok yakında Nişantaşında, markamızı ve ismimi taşıyan "H&T STORE" "By Hassanozay" sizlerle buluşuyor. Dualarınızı ve desteklerinizi benden esirgemeyin. Rabbim yolumuzu açık etsin. 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI

29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01