ÜNİVERSİTE MEZUNU FİZİKÇİ ,ANKARA`DA KAĞIT TOPLAYICILIĞI YAPIYOR

Evli ve 4 çocuk babası olan Ramazan Gezer, İnönü Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu.Ankara`nın Sokullu Mahallesi`nde bir gecekonduda ailesiyle birlikte yaşayan Ramazan Gezer (37), sokaklara bırakılan karton ve plastik malzemeleri toplayıp ailesinin geçimini

24.02.2016 11:00:18 0
ÜNİVERSİTE MEZUNU FİZİKÇİ ,ANKARA`DA KAĞIT TOPLAYICILIĞI YAPIYOR

Evli ve 4 çocuk babası olan Ramazan Gezer, İnönü Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu.Ankara'nın Sokullu Mahallesi'nde bir gecekonduda ailesiyle birlikte yaşayan Ramazan Gezer (37), sokaklara bırakılan karton ve plastik malzemeleri toplayıp ailesinin geçimini sağlıyor.

Evli ve 4 çocuk babası olan Gezer, İnönü Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu. Gezer'in 3 yaşındaki oğlu Muhammed Haşim evlerinin önünde babasının topladığı karton kutularla oyun oynuyor.

Ailesi ile birlikte,Çankaya ilçesine bağlı Dikmen semti Sokull Mahallesinde bir Gecekonduda yaşamını sürdüren İnönü Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu Ramazan Gezer,İş bulamadığı için,kağıt toplayıcılığı yapıyor.

Kağıt toplayan fizik öğretmeni Meclis`te konuştu

4 Çocuk Babası olan Ramazan Gezer,Geçimini zorla da olsa sağladığını belirterek;"Rızk Allah'tandır. La İlahe İllallah" diyerek,Rızkın Allah'tan geldiğini,önemli olan Helal Rızk ile ailesinin geçimini sağlamak olduğunu,bundan da mutluluk duyduğunu belirtti.

ramazangezer1.jpg

37 Yaşındaki Ramazan Gezer,Ankara Sokaklarını sabahtan ,akşama kadar arşınlayarak,Geçimini temin ettiğini,bundan da gocunmadığını açıkladı.Malatya İnönü Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun olduktan sonra bir buçuk yıl yüksek lisans yaptığını aktaran Ramazan Gezer : “Üniversiteyi kazanmadan önce zor şartlar altında yaşıyorduk. Babam beni okuttu. 4 yıl üniversitede okudum. Sonra bir buçuk yıl tezli yüksek lisans yaptım. Ancak atamam yapılmadı.''Dedi. 

ramazangezer5.jpg

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04