Ümit UNAT``Myanmarlı Müslümanların korunmasını istedi``

Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT,?? dünyadaki özgürlük yanlılarından ve İslam Ümmeti` den Myanmarlı Müslümanların katledilmesine karşı çıkmak amacıyla ayağa kalkmalarını ve uluslararası kuruluşların haince sessizliğinin gizli kalmasına izin ve

29.08.2017 15:43:16 0
Ümit UNAT``Myanmarlı Müslümanların korunmasını istedi``

Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT,’’ dünyadaki özgürlük yanlılarından ve İslam Ümmeti' den Myanmarlı Müslümanların katledilmesine karşı çıkmak amacıyla ayağa kalkmalarını ve uluslararası kuruluşların haince sessizliğinin gizli kalmasına izin vermemelerini istedi’’  

 

Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT , dünyadaki özgürlük yanlılarından ve İslam Ümmeti' den Myanmarlı Müslümanların katledilmesine karşı çıkmak amacıyla ayağa kalkmalarını ve uluslararası kuruluşların haince sessizliğinin gizli kalmasına izin vermemelerini istedi. Myanmar'daki rahatsız edici ve utanç verici toplu katliam ve bölgede yaşayan Müslümanlara yönelik acımasızca uygulanan şiddet uluslararası insan hakları kuruluşlarının sessizliğinin gölgesinde devam ediyor. 

 

Müslümanlara yönelik uygulanan bu vahşice katliamlarda kadın, erkek ve çocuklar Myanmar çeteler ve İslam düşmanları tarafından öldürülmektedir, can ve malları gasp edilmektedir, avare bir şekilde aşırıcı Budistler ve ordunun zalimce uygulamalarına maruz kalmaktadırlar ve uluslararası kuruluşlar bu durum karşısında manidar bir sessizliğe bürünmekte ve insan haklarını savunmayı bir kenara bırakmaktadırlar. 

 

BM insanlığa ve insan haklarına karşı ihanetini itiraf etmelidir. Bu nasıl insan haklarıdır? Şuan insanlığın daha çok dikkat etmesi gereken insan hakları sulta rejimlerin siyasi hilesi ve uluslararası şeytanların bir oyuncağı haline gelmiştir, artık yapılanlar etkisiz ve propaganda iddialarından başka bir şey değil ve Batıdan Doğuya kadar dünyanın birçok bölgesindeki Müslümanlara yönelik katliamlar bu tür insan hakları iddialarının içi boş ve faydasız olduğunu ortaya çıkarmaktadır. 

 

Ümit UNAT son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman dünyadaki mazlumları savunmada öncü olmaya devam edebilmesi için ülke yetkililerinden özellikle de Dışişleri Bakanından bilgece tedbirler alarak Myanmarlı Müslümanların korumalarını istendi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00