ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA FİLMİNİN FRAGMANI GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRDİ!

Yapımcılığını Levent Hançer, Çetin Çaçur ve filmin başrol oyuncularından Erkan Çelik’in üstlendiği “Üç Günlük Dünya” filminin fragmanı gülmekten kırdı geçirdi.

Magazin 29.04.2024 10:44:00 0
ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA FİLMİNİN FRAGMANI  GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRDİ!

Yapımcılığını Levent Hançer, Çetin Çaçur ve filmin başrol oyuncularından Erkan Çelik’in üstlendiği “Üç Günlük Dünya” filminin fragmanı gülmekten kırdı geçirdi. 

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Erkan Petekkaya, Batuhan Sert ve Erkan Çelik paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise; Begüm Öner, Sıla Korkmaz, Ceren Soylu, Şevki Özcan, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuncay Gençkalan, Burcu Gönder ve geçtiğimiz yıl vefat eden usta oyuncu ve tiyatrocu Yılmaz Gruda’nın da olduğu komedi filmi “Üç Günlük Dünya” filminin fragmanı yayınlandı.

 

ESKİ EŞLERİN KARI-KOCA SAHNELERİ FRAGMANDA ÇOK GÜLDÜRÜYOR

 

Ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak ve eski eşi Burcu Gönder “Üç Günlük Dünya” filminde karı-koca rolü ile kamera karşısına geçmişlerdi. Filmde eli maşalı bir kadını canlandıran eski eşi Burcu Gönder için “Ben antrenmanlıyım. Fakat senaryo veya film olunca eli maşalı bir kadınla olmak keyifli tabi ama gerçek hayatta değil” diyerek eski eşine takılmıştı. Fragmanda görünen eski eşlerin tartışma sahneleri de oldukça ilgi çekti. 

 

DEVAM SERİSİ OLACAK BİR FİLM

 

Filmin yapımcısı Erkan Çelik; “ Muhittin Abi” benim dört yıldır sosyal medyada yarattığım bir karakterdi. İnsanlar da çok severek ilgi gösterince bunu senaryolaştırdık. Muhittin Abi’nin videoları milyonlar izleniyor. Çünkü herkesin hayatında mutlaka bir Muhittin Abi karakteri var. Eminim “Üç Günlük Dünya” devam serisi olacak bir film” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00