TÜRKİYE ŞAMPİYONU MARDİN'DEN...

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Gençler Milli Takım Türkiye şampiyonası seçmeleri 13-15 Ekim 2023 tarihinde Konya ilinde yapıldı.

Mardin 16.10.2023 10:04:00 0
TÜRKİYE ŞAMPİYONU MARDİN

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Gençler Milli Takım Türkiye şampiyonası seçmeleri 13-15 Ekim 2023 tarihinde Konya ilinde yapıldı.


Turnuva sonucunda Merit Grup Real Mardin sporcusu Nahide Nephan bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Milli Antrenör İzzettin Atasever; Elazığ'da 30 Eylül -02 Ekim tarihlerinde yapılan Minikler bölge şampiyonasında Minik erkeklerimiz şampiyon, Minik kızlarmız final oynayarak 2. olmuşlardı, hemen ardından Konya'da Gençler Milli Takım seçmelerinde sporcumuz Nahide Nebhan Türkiye Şampiyonu olarak adeta Mardin Masa Tenisi Türkiye'nin gündemine oturdu. Teknik ekibimizle çok iyi çalıştıklarını , Mardin'imizi hakettiği yere getirmek için varımızı yoğunuzu ortaya koyup Mardin'imizi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi, Gelecek hafta Türkiye Süper ligi başlayacak hem Bayanlarda hem erkeklerde Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü olarak Mardin'imizi en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi. Minik sporcularımızı Genç sporcumuz Nahide Nebhanı tebrik ederek ; büyük emekleri olan Teknik ekibimiz İbrahim Kalkan, Ayşegül Ünal, Mustafa Atasever , Halil İbrahim Gümüşe teşekkür ederim. Turnuvalara katılmamızda büyük destekleri olan Gençlik ve Spor il Müdürümüz sn. Beytullah Birlik'e ve ekibine Mardin Masa Tenisi ailesi adına çok teşekkür ediyoruz, Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü Başkanımız Sn Zafer Karataş'a ve Yönetim Kuruluna Maddi ve manevi destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz, dedi.


Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ise; İlimize bu güzel başarıları kazandıran Antrenör ve sporcularımızı gönülden kutluyorum, her zaman desteğimiz gençlerimiz ile birlikte olacaktır, dedi.

Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü Başkanı Zafer Karataş; Başta Teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum , hedefimiz Masa Tenisini tabana yaymak, Zaten Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü olarak kızlarımız ve Erkeklerimiz süper ligde mücadele edecek bunun yanında genç kızlarımız Türkiye 3. Ligi'nde mücadele edeceklerdir. Merit Grup olarak her türlü desteğimiz devam edecektir, hedefimiz Mardin'i Masa Tenisi kenti haline getirmektir, bunu kısmen başardık, hem altyapıda hem üst yapıda başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz buda bizleri çok memnun etmektedir. Mardin'i Masa Tenisi anlamında Marka haline getirdiğimiz için mutluyuz amacımız daha çok insanın hayatına dokunabilmek, İl Müdürümüz sn Beytullah Birlik'e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE ŞAMPİYONU MARDİN'...
28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62