TÜRKİYE LİSELİLER BİRLİĞİNDEN KIZILTEPE SPOR LİSESİNE DESTEK ZİYARETİ

Türkiye Liseliler Birliği, “Uyuşturucuya Karşı Harekete Geç’’ kampanyası kapsamında toplanan spor malzemelerini Kızıltepe Spor Lisesi'ne ulaştırdı.

Mardin 6.04.2022 12:36:00 0
TÜRKİYE LİSELİLER BİRLİĞİNDEN KIZILTEPE SPOR LİSESİNE DESTEK ZİYARETİ

Türkiye Liseliler Birliği, “Uyuşturucuya Karşı Harekete Geç’’ kampanyası kapsamında toplanan spor malzemelerini Kızıltepe Spor Lisesi'ne ulaştırdı.

 

Kardeşlik ve gelecek köprülerinin kuvvetlendiği buluşmaya, TLB Genel Başkanı Barış Dikmen ve Türkiye’nin dört bir yanından liseli temsilciler katıldı.

 

 

 

“TÜRKİYE’Yİ BÖLMEK İSTEDİKLERİ YERDEN BİRLEŞTİRİYORUZ”


TLB, 2018 yılında başlattığı “Gelecek Köprüsü Projesiyle” Diyarbakır’dan Van’a, Batman’dan Siirt’e, Hakkari’den Ağrı’ya, bugüne kadar yüzlerce okulla buluştu, köylerde eğitim alan binlerce çocukla, liseliyle kucaklaştı. Türkiye’yi bölmek istedikleri yerden birleştirdiklerini belirten liseliler, Güneydoğu’daki kardeşlerini uyuşturucu batağına ve teröre teslim etmeyeceklerini belirtti.

 

 

 

“GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI KIZILTEPE’DEN ÇIKACAK”


Kızıltepe Spor Lisesi’nde geleceğin şampiyonlarıyla buluştuğunu ifade eden TLB Genel Başkanı Barış Dikmen, “Sizler sadece spor yapmıyorsunuz, voleybol, futbol oynamıyorsunuz. Sizler döktüğünüz terle, ciğerlerinize çektiğiniz nefesle, gerdiğiniz kaslarınla geleceği inşa ediyorsunuz. Biz hep geleceği gençler kuracak deriz. Biz Türkiye’yi yöneteceğiz deriz. Sizlerin azmi, çalışkanlığı, inancı bütün liselileri temsil ediyor” dedi.

 

 

 

 

“ÇALIŞACAĞIZ, PAYLAŞACAĞIZ, GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ”

Batı’dan dayatılan bencil ve bireyci kültüre karşı paylaşmanın, gönül gönle vermenin ve arkadaşlığın önemini vurgulayan Barış Dikmen sözlerine şöyle devam etti: “Bu ülkenin gençleri çok çalışmalı. Ülkesini hep savunmalı. Çünkü bizi hep bölmeye çalıştılar ama başaramadılar. Vatanına ve ülkesine bağlı gençler olduğu sürece başarmaları da imkansız. Bütün Türkiye sizden gelecek güzel haberleri bekliyor. Biz istersek, siz isterseniz çözülmeyecek sorun yok. Genç olmanın en güzel yanlarından biri de budur belki. Biz isteyeceğiz, biz mücadele edeceğiz, biz yorulacağız, biz koşacağız, biz çalışacağız. Biz bugün birkaç eşya bırakmaya, üç dört cümle seslenmeye gelmedik. Tanışmaya, kardeş olmaya, arkadaş olmaya, sizlere yürek vermeye, sizlerden arkadaş sıcaklığı almaya, sarılmaya, gülmeye geldik.”

 

  
YARINLARIN UMUDU KIZILTEPE

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22