TÜRKİYE LİSELİLER BİRLİĞİNDEN KIZILTEPE SPOR LİSESİNE ANLAMLI ZİYARET

Türkiye Liseliler Birliğinin Mardin Kızıltepe Spor Lisesi’nin ihtiyaçları için başlatılan imece, Türk milletinin destekleriyle başarıya ulaştı.

23.03.2022 10:07:00 0
TÜRKİYE LİSELİLER BİRLİĞİNDEN KIZILTEPE SPOR LİSESİNE ANLAMLI ZİYARET

Türkiye Liseliler Birliği’nin (TLB), 2022 Şubat ayında Mardin Kızıltepe Spor Lisesi’nin ihtiyaçları için başlattıkları imece, Türk milletinin destekleriyle başarıya ulaştı. Türkiye’de tek bir gencin bile uyuşturucu bataklığına düşmeyeceğinin sözünü veren liseliler, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için spor yapmak isteyen kardeşleriyle buluşuyor.

GELECEK KÖPRÜLERİNİ GÜÇLENDİRİYOZ

Türkiye Liseliler Birliği, kardeşlik ve gelecek köprülerini güçlendirmek için Kızıltepe’ye gidiyor. Güneydoğu’daki kardeşlerlerini uyuşturucu batağına ve emperyalist güdümlü terör örgütünün pençesine teslim etmeyeceğini belirten liseliler, Kızıltepe Spor Lisesi için toplanan spor malzemelerini teslim etmek üzere 22 Mart akşamı Ankara’dan yola çıkacak. 23 Mart sabahı saat 12.00’da Kızıltepeli arkadaşlarıyla buluşacak  liseliler, Türk milletinin imecesiyle toplanan spor malzemelerini teslim edecek.

“MİLLETİMİZİN KARDEŞLİK VE PAYLAŞMA KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

Sistemin bireyciliğine karşı birliği, milletimizin tarihten gelen kardeşlik ve paylaşma kültürünü yaşatacaklarını belirten TLB Genel Başkanı Barış Dikmen, “Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.’ şiarıyla yola çıktık. Biz çok büyük bir milletiz, verdikçe mutlu olan, paylaştıkça zengileşen anlayışa sahibiz. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan terör örgütüne karşı biriz, beraberiz. Birlikte güçlüyüz. Birlikte zorlukların altına girip, birlikte zaferlere koşuyoruz. “Uyuşturucuya Karşı Harekete Geçiyoruz” kampanyamızı duyurduğumuz andan itibaren destek veren vatandaşlarımıza, harçlıklarından artırarak, harcamalarından kısarak, Mardin'deki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını tamamlayan liseli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 23 Mart Çarşamba günü Mardin'deyiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00