Türk ve Yılmaz Yol Yapım Çalışmalarını Denetledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ve Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Eski Hastane Caddesi?nde yapılan yol çalışmalarını denetledi.

Mardin 3.07.2019 12:22:06 0
Türk ve Yılmaz Yol Yapım Çalışmalarını Denetledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ve Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Eski Hastane Caddesi’nde yapılan yol çalışmalarını denetledi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ve Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Kızıltepe şehir merkezinin inşası için başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında Eski Hastane Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarını denetledi. Türk ve Yılmaz, birlikte yol çalışmalarının yapıldığı caddeye gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Burada çalışmalar hakkında açıklama yapan Türk, uzun süreden beri Kızıltepe’de arabalar caddelerden geçemez duruma geldiğini dile getirerek, “Bu halka hizmet etmek için geldik. Geldiğimizde yüklü miktarda borçla karşılaştık. Belediyenin iş yapacak kapasitesi ortadan kalkmıştı. Şimdi toparlamaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz halkımıza yetmiyor. Köy yolları bozuk, şehir merkezi yolları bozulmuş. Belediyelerimiz mevcut gücüyle çalışmalar yapıyor. Samimi bir şekilde söyleyeyim ki halkımız daha iyi hizmeti hak ediyor. Ama maalesef imkanlarımız kısıtlı olduğu için halkımız bizi anlar. Biraz toparladıktan sonra hizmetlerimiz daha devam edecektir. Biz halkımıza hizmet etmek için belediye olarak çalışıyoruz. Bu çalışmaları hızlandırmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Türk, kısa süre içerisinde merkezi yollardan sonra köy yollarında da çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, şöyle devam etti: “Avrupa Birliği projelerimizi ve diğer projelerimizi de bundan sonra takip edeceğiz. Halka layık olmak için çaba göstereceğiz. Sıkıntılı bir dönem, ama arkadaşlarımızla birlikte ortak bir çalışmayla bu sıkıntıları kısa sürede atlatacağız. Şu an bir başlangıç yapıyoruz. Caddelerimizi bir ay içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz.”

 

 

Eş Başkan Yılmaz ise, Büyükşehir ile birlikte çalışmaları yürüttüklerini belirterek, “Kızıltepe halkı her şeyin en güzelini hak ediyor. Biz de bunun için buradayız. En iyi hizmeti götürmek için geldik. Elimizden gelen her türlü gayreti halkın hizmeti için gösteriyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19