TÜRK TELEKOMUN YENİ SPONSORU LOKMAN HEKİM OLDU

Türkiye Basketbol Ligi?nde mücadele eden Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü basketbol takımının sağlık sponsoru Lokman Hekim Sağlık Grubu oldu.

Spor 28.10.2016 15:00:06 0
TÜRK TELEKOMUN YENİ SPONSORU LOKMAN HEKİM OLDU

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü basketbol takımının sağlık sponsoru Lokman Hekim Sağlık Grubu oldu.

 

Lokman Hekim Akay Hastanesinde gerçekleştirilen ve Türk Telekom Basketbol Şube ve Altyapılar Sorumlusu Mehmet Aldanmaz ile Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlu arasında imzalanan anlaşma 2016-2017 sezonunu kapsıyor.

 

Türk Telekom basketbol takımının sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan Sarıoğlu, anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Sarıoğlu, Türk sporuna destek olmak istediklerini, bu yüzden yanlarına Türk sporunun güçlü bir markası olan Türk Telekom’u almak istediklerini belirterek, “Kendileriyle yaptığımız anlaşmanın yeni iş birliklerine kapı aralaması temennisinde bulunuyorum. Biz şimdi Ankara’nın dört bir yanındayız. Hedefimiz Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir yanında olmak. Bu yolda Türk Telekom gibi güçlü firmaların iş birliğinde ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

 

Lokman Hekim Sağlık Grubu hakkında da bilgi veren Sarıoğlu, “Şirketimiz 20 yıldır sağlık alanında hizmet veriyor. Sektörümüzde birçok yeniliğe imza attık. Ankara’da özel hastaneler arasında yatak kapasitesi açısından ilk sırada yer alan Lokman Hekim Sağlık Grubu, aynı zamanda sağlık alanında Borsa İstanbul’da işlem gören tek şirkettir” dedi.

 

Mehmet Aldanmaz ise Lokman Hekim Sağlık Grubunun sağlıkta Türk Telekom’un ise sporda Ankara’nın lideri olduğunu belirterek, “Bu yüzden bir araya geldik. Bu sinerjinin iki kuruma da katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendi çocuklarım da Lokman Hekim’de dünyaya geldi. Lokman Hekim ile olan irtibatım hiçbir noktada kesilmedi. Bu da, imzaladığımız sözleşme için ayrı bir itici güç oldu” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıya, Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Dr. Mehmet Altuğ, Tıbbı Hizmetler Direktörü Dr. İbrahim Uğur, İş Geliştirme ve Proje Direktörü Dr. Ali Yakut ile Türk Telekom basketbol takımı baş antrenörü Gencer Baytimur da katıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00