TURAB AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB), geleneksel iftar yemeği buluşmalarına bu yıl da imza attı.

Gündem 3.08.2013 16:36:19 0
TURAB AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB), geleneksel iftar yemeği buluşmalarına bu yıl da imza attı.

 

Mersin Tenis Kulüp’te düzenlenen iftar yemeğine; TURAB Genel Başkanı Emin Ucuz,

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) ve Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı Ahmet Akkurt, Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, çeşitli STK ve meslek odalarının temsilcileri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

 

BAŞARILI TURAB ÜYELERİNE KUTLAMA


Gecede yemek sonrası bir konuşma yapan Genel Başkan Ucuz, “Birlik ve beraberliğin tesis edildiği mübarek Ramazan ayında bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek, her geçen gün büyüyen TURAB ailesinin ekonomik birlikteliğin yanı sıra bu tür sosyal ve kültürel buluşmalar ile kardeşliğini pekiştirdiğini söyledi. İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası’nın “İlk 500 Sanayi Kuruluşu” listesinde yer alan TURAB üyeleri Durum Gıda, Başhan Tarım ve Çetinkaya Şirket temsilcilerini de kutlayan Başkan Ucuz, bu tür firmaların sayılarının çoğalmasın arzu ettiklerini belirtti.

 

ACI VE GÖZYAŞI BİR AN ÖNCE DURSUN

 

Çalışmaları ile ilgili de bilgi veren TURAB Genel Başkanı Emin Ucuz, şunları söyledi: “Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz ‘Arap Büyükelçiler Mersin Buluşması’ son derece verimli geçmiş olup, geri dönüşleri sürmektedir. Bu etkinlikte kurduğumuz iyi ilişkiler sonucu yeni projeler geliştirmekteyiz. Bunlardan şuanda en belirgin hale gelen çalışmamız; ‘Lübnan Tanıtım Günleri’ etkinliğidir. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız etkinlik kapsamında Lübnan Büyükelçisini Mersinli işadamları ile buluşturmaya hazırlanıyoruz.

Ayrıca İzmir Şubemiz, 2013 yılı Kasım ayı içerisinde ‘Türk-Arap Ülkeleri Gıda-Tarım Buluşması’ başlıklı bir buluşmayı organize etmektedir”.

Konuşmasını Arap coğrafyasındaki karmaşa, acı ve gözyaşının bira ön önce son bulması dileğiyle bitiren Emin Ucuz, “Gelecek günlerde dünya ve ülkemizin barış içerisinde, daha müreffeh zamanlar yaşamasını temenni eder, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlarım” dedi.

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER


39.5° / 25.2°
  • BIST 100

    10449,30%0,55
  • DOLAR

    32,70% 1,33
  • EURO

    34,96% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2449,71% 2,47
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75