TUNCELİ`DE NİHAT ERİ`NİN KATILDIĞI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

AK Parti 22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri`nin Katılımlarıyla Ak Parti Tunceli`de Ocak Ayı Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

25.01.2016 19:58:02 0
TUNCELİ`DE NİHAT ERİ`NİN KATILDIĞI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

AK Parti  22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri'nin Katılımlarıyla Ak Parti Tunceli'de Ocak   Ayı Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Tunceli' Ak Parti'de Yılın ilk Danışma Meclisi toplantısı,  22 dönem Mardin Milletvekili Elazığ ve Tunceli koordinatörü Nihat Eri 'nin katılımı ile Gerçekleştirildi.

Ak Parti Tunceli il başkanlığında gerçekleştirilen 2016 yılının ilk Danışma Meclisi toplantısına 22 dönem Mardin Milletvekili Elazığ ve Tunceli koordinatörü Nihat Eri 'nin  yanısıra Pertek Belediye Başkanı Recai Vural ,Tunceli il Başkanı Erkan Eroğlu Merkez ilçe Başkanı Fatih Tek Pertek ilçe başkanı Hamit Sağlıyan Hozat İlçe Başkanı Turgay Genç Ovacık ilçe başkanı Hasan Hüseyin Dizi Kurucu il Başkanı  Veli Suroğlu ve il yönetimi merkez ilçe yönetimi kadın kolları gençlik kolları ve Partililerin yoğun katılımı ile yapıldı.

İstiklal marşının okunması ve saygı duruşundan sonra bir konuşma Yapan 22 dönem Mardin Milletvekili Elazığ ve Tunceli koordünötörü Nihat Eri Ak Parti olarak, bu dönemde çok çalıştık, çok mücadele ettik ama statükocu muhalefetin engellemeleri sebebiyle yeni bir anayasayı bu milletin önüne koymayı başaramadık. Ama bu davamızdan vazgeçmiş değiliz. Yeni Türkiye, bu millete sivil, daha demokratik, temel hak ve özgürlükleri daha da genişletmiş, insan merkezli bir anayasayı koymaktır”dedi.

Nihat Eri, yıllardır gerek maddi gerek manevi kayıplara yol açan terör sorununu çözerek, yeni dönemde ülkenin her yerinde barışın, huzurun, kardeşliğin olması için çözüm sürecini hedefine ulaştırmak istediklerini kaydetti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TUNCELİ


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04