TÜMSİAD: İSTİKRAR KAZANDI

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal 30 Mart'ta ortaya çıkan tabloyu istikrarın zaferi” olarak değerlendirdi.

Gündem 1.04.2014 11:55:05 0
TÜMSİAD: İSTİKRAR KAZANDI

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal 30 Mart’ta ortaya çıkan tabloyu “istikrarın zaferi” olarak değerlendirdi.

Şer odakları “milli irade” nin gücünü hissetmişlerdir

Eyüp Topal yaptığı açıklamada  “ Bu tarihi dönemeçte milletimiz, iradesini ortaya koymuş ve kararını hür iradesi ile sandıkta göstermiştir. Ülkemizin geleceğini ve milletimizin bekasını yok sayarak çeşitli çalışmalar yürüten ve sandıkla yüzleşmeyi göze alamayan güçler, demokratik olmayan yöntemlerle, istikrarın bozulması ve Türkiye’nin itibarsızlaştırılması amacıyla, içeride ve dışarda çeşitli karalama kampanyalarına girişmiştir. Bu çabaları sonuçsuz kalan şer odakları, milletimizin hür iradesi ve aklıselim tutumu sayesinde “milli irade” nin gücünü hissetmişlerdir.

Çözüm süreci sürdürülsün

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği-TÜMSİAD olarak bizler ekonomik ve siyasi istikrarın devam etmesi, çözüm sürecinin sürdürülmesi ve Türkiye’nin hedeflerine hızla ulaşması amacıyla iktidar partisine olan güvenin tazelendiğini düşünmekteyiz. Millet iradesi ile kazanılan bu başarının sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini diliyor, huzur ve istikrarın temin edilmesi ile asıl hedefimiz olan ekonomik büyümeye odaklanılmasını temenni ediyoruz.”  dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19