TRABZONLU 15 TEMMUZ GAZİSİ GENÇ AK PARTİ DİYARBAKIR`DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

15 Temmuz Gecesi Beştepe Külliye Yanı Jandarma Genel Komutanlığı önünde helikopter ateşi sırasında Gazi olan Muammer POLAT AK PARTi?den Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

14.05.2018 13:15:30 0
TRABZONLU 15  TEMMUZ GAZİSİ GENÇ  AK PARTİ DİYARBAKIR`DAN  MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

15 Temmuz Gecesi Beştepe Külliye Yanı Jandarma Genel Komutanlığı önünde helikopter ateşi sırasında Gazi olan Muammer POLAT AK PARTi’den Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Aslen Trabzon’lu olan Gazi Muammer POLAT “Diyarbakır’da kardeşliğin, dostluğun, sevginin ve muhabbetin timsalini bütün dünyaya ilan edeceğiz” diyerek, Diyarbakır’da çalışmalara başladı.


Polat öncelikle Diyarbakır’da “Zülküf ve Elyesa” peygamberlerin kabirlerinin ardından 15 Temmuz gecesi İstanbul’da 15 Temmuz köprüsünde şehit olan Diyarbakır Ergani’de ikamet eden Askeri Çoban’ın kabri ve ailesini ziyaret ederek başladı.
Polat ziyaretlerine Diyarbakır’ın ilçe başkanlıklarını da sırasıyla ziyaret etti, zamanında girilmez denilen bölgelere girerek orada kendisini tanıttı, 


Sırasıyla; Lice, Kulp, Hani, Sur. Ergani, Bismil, Eğil, Bağlar, Kocaköy, Yenişehir de ziyaretlerde bulunan Polat; “bir dönem için değil ömrü boyunca bu bölgede Selahattin Eyyubi torunlarına hizmet etmek istediğini, Ağa değil hizmetkar olacağını, Ankara’ya döndüğünde bölgeyi unutanlardan olmayacağını, eğer ki değişeceksem, eleştirdiklerim gibi olacaksam Rabbim bu görevi bana nasip etmesin” dedi.
Polat konuşmasında; “15 Temmuz Gecesi rabbim bize şehadeti nasip etmedi, YAŞIYORSAK SEBEBİ VAR! diyerek bu millete hizmet edeceğini, rahmetli şehitlerimiz dava arkadaşlarım AK PARTi Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert ve Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'ın mücadelesine devam edip bu yola aynı şekilde baş koymaya talibim” dedi.

Polat Ergani’de yanında bulunan 15 Temmuz Şehidi Askeri Çoban’ın Yeğeni “15 Temmuz Şehitler Derneği Başkanı Bedri Çoban’a” bir dahaki seçimlerde Trabzon’dan aday olmasına ikna ettiğini, bu milletin sahip olduğu kardeşliğin dostluğun sevgi ve muhabbetin hiçbir şekilde bitmeyeceğini söyledi. 


Polat AK PARTi de senelerce çeşitli görevlerde bulunduğunu aktararak, “Referansım Ak Parti Teşkilatlarında geceyi gündüze katarak döktüğüm ter, 15 Temmuz gecesi vatanım için akıttığım kanımdır” dedi.


Polat bölgede yerli olmayan birinin milletvekili olmasına ters bakan kişilere, Diyarbakır halkının Peygamberler, sahabeler soyundan geldiğini ve çoğunun oranın yerlisi olmadığını söyleyerek “Sayın Cumhurbaşkanımızın Merhum Dedesinin dediği gibi “Allah bize Men Rabbüke, Ve men nebiyyüke, Ve ma dinüke sorularını soracak. Ve ma kavmüke diye bir soru sormayacak. Sana sordukları zaman, ’Elhamdülillah Müslümanım’ de geç’ demiş." Kutsal kitabımızda (Hucurat Suresi 49/10)‘da söylendiği gibi “ancak müminler birbirlerinin kardeşleridir”, Bir hacı adayı kardeşiniz olarak Diyarbakır Halkına, Diyarbakır Peygamberlerine, Evliya Enbiya ve tüm Diyarbakır’a hizmet etmek ve ülke içerisindeki kardeşlik, dostluk ve muhabbeti arttıracak projeler ve çalışmalar yapmak üzere hizmet edeceğim” dedi.


Polat konuşmasında; “Partimizin ilçe, il ve Genel Merkezinde görev yapan bir kardeşiniz olarak özellikle yerelde yapılan siyasette çekilen sıkıntının temel kaynaklarının muhabbet, menfaat ve samimiyet eksikliğindendir, bu sıkıntıları hep beraber aşarak 24 Haziran’dan güçlü çıkacağız ve bu seçim sıradan bir seçim tarihi olmayacak, ülkemizin diriliş tarihi olacaktır, Allah’ın izni, Milletimizin teveccühü ile başkomutanımız liderimiz başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu seçimler de tek başına kazanacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

 


Polat “Yemen’den Galiçya’ya, Trablusgarp dan Kerkük ve Musul’a aday olacağımız o kutlu günleri bizlere göstermesini rabbimden temenni ederim. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Kardeşliğin Irkı yoktur” dedi.


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19