"TRABZON`DA KOBI KARDEŞLIĞI GECESİ COŞKUSU"

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) ve KOSGEB işbirliği ile toplam 10 ilde yapılacak olan "KOBİ Kardeşlik Gecesi"nin Mersin ve Erzurum`dan sonraki durağı Trabzon oldu.

Gündem 10.04.2018 13:21:05 0

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) ve KOSGEB işbirliği ile toplam 10 ilde yapılacak olan "KOBİ Kardeşlik Gecesi"nin Mersin ve Erzurum'dan sonraki durağı Trabzon oldu.


Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi' nde düzenlenen geceye Başkan Yardımcısı Recep Ali ERDOĞAN, ESDER Genel Başkanı Mahmut ÇELİKUS, KOSGEB Hizmet içi Eğitim Müdürü Ahmet BAYDAR, SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat KURT, Memur-Sen Trabzon il temsilcisi Mehmet KARA, Erbakan Vakfı Trabzon il başkanı Ahmet Ziya AKINTÜRK, ÖĞ-DER Trabzon il başkanı Halil TOPAL, İSOMDER Trabzon il başkanı Fahri HACISALİHOĞLU, CANSUYU Trabzon il başkanı Fırat ÖZCAN, YENİAD Trabzon il temsilcisi Dinçer KARAKAŞ ve Milli Gazete Trabzon il temsilcisi Caner KUL' un yanı sıra çeşitli STK temsilcileri katıldı.


Öte yandan gecede söz alan Recep Ali ERDOĞAN;" Ben de Karadeniz' liyim. Karadeniz insanı her zaman gerek esnaflığı gerekse vatandaşlığıyla vatanına faydalı olmayı şiar edinmiştir. Biz de KOSGEB olarak maddi manevi her zaman Trabzon esnafının ve halkının yanındayız." dedi. 


ERDOĞAN' ın ardından konuşma yapan ESDER Genel Başkanı Mahmut ÇELİKUS " Trabzon bizim için çok ayrı yere sahiptir. Burası Anadolu' nun mihenk taşı olan illerimizdendir. Trabzon ve Trabzon insanı bu vatanin sağlam kalelerindendir. Biz de ESDER olarak Trabzon esnafının her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz." dedi. 
Sıradaki durağı Elazığ olan geceye Trabzon halkının ilgisi yoğun olurken, program Ahilik Kültürünü anlatan Şed Kuşanma Töreni, mini konser ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişin ardından sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TRABZON


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00