TRABZONSPOR DEPLASMANDA 2-1 GALİP

Trabzonspor, deplasmanda Metalist Kharkiv`i 2-1 yendi.

Spor 19.09.2014 09:28:37 0
TRABZONSPOR DEPLASMANDA 2-1 GALİP

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv ile karşılaştı.

Bordo-mavili temsilcimiz, Arena Lviv`de oynanan maçta rakibini son dakika golüyle 2-1 yenmeyi başardı.

Bordo-mavililer, 25. dakikada Kevin Constant ile 1-0 öne geçerken, 61. dakikada Kobin`in attığı gole engel olamadı. Maç tam böyle bitecek denirken Trabzonspor`un yeni transferi Papadopoulos 90+4`de  sahneye çıktı ve Fırtına`ya 3 puanı getiren isim oldu.

L Grubu`nda oynanan diğer maçta ise Legia Varşova, Lokeren`i 1-0 yendi. Bu sonuçların ardından Trabzonspor L Grubu`nda averajla zirveye oturdu.

L Grubu`nda ikinci hafta maçları 2 Ekim Perşembe oynanacak. Trabzonspor sahasında Polonya ekibi Legia Varşova ile karşılaşırken, Lokeren de sahasında Metalist Kharkiv ile mücadele edecek.

Stat: Arena Lviv

Hakemler: Tom Harald Hagen, Dag-Roger Nebben, Jan Erik Engan (Norveç)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Salih Dursun (Dk. 71 Mehmet Ekici), Constant, Sefa Yılmaz, Waris (Dk. 82 Yusuf Erdoğan), Cardozo (Dk. 57 Yatabare)

Metalist Kharkiv: Goryainov, Villagra,Torsiglieri, Pshenychnykh, Gueye, Bolbat (Dk. 80 Radchenko), Xavier (Dk. 90+2 Kulakov), Krasnopyorov, Kobin, Homenyuk, Jaja (Dk. 82 Rebenok)

Goller: Dk. 25 Constant, Dk. 90+4 Papadopoulos (Trabzonspor), Dk. 61 Homenyuk (Metalist Kharkiv)

Sarı kartlar: Dk. 71 Constant, Dk. 79 Papadopoulos (Trabzonspor), Dk. 88 Kobin (Metalist Kharkiv)

İlk Yarı

GOL 25. dakikada Trabzonspor, bu bölüme kadar temposuz ve pozisyonsuz geçen karşılaşmada duran toptan golü buldu. Sefa Yılmaz`ın soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Constant, yere doğru yaptığı kafa vuruşuyla topu kaleci Goryainov`un sol tarafından filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.

37. dakikada Bolbat`ın ara pasında yakın mesafede savunmanın arkasında topla buluşan Kobin, dengesini kaybedip etkili bir vuruş yapamayınca, kaleci Onur Recep Kıvrak, meşin yuvarlağı rahatlıkla kontrol etti.

39. dakikada Xavier`in pasında, ceza alanının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Villagra`nın sert şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak, yatarak topa sahip oldu.

40. dakikada Bolbat`ın pasında, Xavier`in ceza alanı çizgisi yakınından plase vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak sol direk dibinden yatarak topu güçlükle kornere gönderdi.

45+1. dakikada Jaja`nın soldan kullandığı serbest atışta, Homenyuk kafa ile topu içeriye doğru çıkardı. Yakın mesafeden Kobin`in kafa vuruşunda, savunmaya da çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

İkinci Yarı

46. dakikada Jaja`nın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

50. dakikada Constant`ın pasında, soldan ceza alanına hareketlenen Sefa Yılmaz`ın şutunda, top üstten auta çıktı.

54. dakikada Villagra`nın soldan yerden pasında, yakın mesafede uygun durumdaki Homenyuk önünden geçen topa dokunamayınca, önemli bir fırsattan yararlanamadı.

GOL 61. dakikada Metalist Kharkiv, beraberliği sağladı. Villagra`nın soldan ortasında, Kobin kafa ile topu arka direkteki Homenyuk`a doğru çıkardı. Bu futbolcu da kafayla topu kaleci Onur Recep Kıvrak`ın üzerinden filelerle buluşturdu: 1-1

78. dakikada Mehmet Ekici`nin pasında sağ çaprazda Yatabare topla buluştu. Bu futbolcunun şutunda kaleci Goryainov, meşin yuvarlığın sahibi oldu.

89. dakikada Kobin`in sağdan ortasında, penaltı noktasına yakın bir yerden Villagra`nın şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak iki hamlede topu kontrol etti.

GOL 90+4. dakikada Constant`ın kullandığı serbest atışta, Yatabare`nin kafa ile aşırdığı topu altı pas içerisinde Papadopoulos tamamlayarak, takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşma, Trabzonspor`un 2-1`lik üstünlüğüyle sona erdi.


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90