?TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ KLİMALARI ÇALIŞMIYOR? İDDİALARINA BİRİCİK?TEN CEVAP GELDİ!

Havaların ısınması ile beraber toplu taşıma araçlarında klimaların çalıştırılmadığı yönünde vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi trafik zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimlerini arttırmıştı. Mers

27.07.2017 15:15:45 0
?TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ KLİMALARI ÇALIŞMIYOR? İDDİALARINA BİRİCİK?TEN CEVAP GELDİ!

Havaların ısınması ile beraber toplu taşıma araçlarında klimaların çalıştırılmadığı yönünde vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi trafik zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimlerini arttırmıştı. Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Abdulaziz Biricik bu iddialara yanıt verdi.

 

Ekipler vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine klima denetimleri için 2017 Mayıs ayından itibaren 2 bin 80 adet toplu taşıma aracını denetleyerek, 37 adet toplu taşıma aracına tespit tutanağı tutmuştu. Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Abdulaziz Biricik klimaların çalışmadığı yönündeki ihbarlara şu şekilde yanıt verdi, “Böyle birşey söz konusu değildir. Biz oda olarak zaten deneyimlerimizi yapıyoruz. Tüm araçlarımız yaz aylarında klimalarını çalıştırmaktadır.

 

Kliması çalışmayan çok nadir bir kaç araç bulundu. Onlara da gereken tüm işlemler yapıldı zaten. Kimse boşuna asparagas bilgiler ile ne bizi mahçup etsin ne de zabıta ekiplerini yormasın. Bu iddialar asılsızdır” Ayrıca zabıta ekipleri araçları durdurarak, sivil trafik zabıta ekibini araç sürücüsüne ve yolculara tanıtıyor. Araç sürücüsüne yaptığı hataları anlatan ekipler, sürücüyü uyarmalarının ardından gerekli yasal işlemi uyguluyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00