Tiyatroadam`ın Yeni Oyunu İntiharın Genel Provası 31 Ekim`de İlk Gösterimini Yapacak

1. sezonuna giren Tiyatroadam`ın her Salı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi?nde oynayacağı ?İntiharın Genel Provası? oyununun prömiyeri 31 Ekim Salı Günü Saat 20:30`da gerçekleşecek.

Kültür ve Sanat 26.10.2017 14:56:40 0
Tiyatroadam`ın Yeni Oyunu İntiharın Genel Provası 31 Ekim`de İlk Gösterimini Yapacak

Tiyatroadam’dan gizemini oyunun sonuna kadar koruyan bir bulmaca, şaşırtıcı bir macera; "İntiharın Genel Provası"

Eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla 11. sezonuna giren Tiyatroadam, sezonun ikinci yeni oyunu Duşan Kovaçeviç’in yazdığı Emrah Eren’n yönettiği “İntiharın Genel Provası” oyunu ile her Salı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde olacak.

 

Tiyatroadam’ın bu seneki yeni oyunlarından bir tanesi de Duşan Kovaçeviç’in yazdığı “İntiharın Genel Provası” oyunu olacak. Emrah Eren’in yönettiği oyunla birlikte Tiyatroadam’ın ekibine Erdem AkakçeKadir Çermik ve Selen Öztürk gibi isimler katılıyor.


“İntiharın Genel Provası” hikayesi kısaca şöyledir; Tuna köprüsüne intihar etmek için çıkan bir mimar, atlamadan önce son kez sevgilisine telefon eder. Sevgilisi onu atlamaması için ikna etmeye çalışırken bir balıkçı gelir ve nehre atlamaması için yalvarır. Olaya bir de nehirden geçen geminin kaptanı dâhil olunca, işler karışık, acınacak derecede komik ve bir o kadar da garip bir hal almaya başlar.

 

“İntiharın Genel Provası”, 20. yüzyılın Balkanlar’dan çıkmış en keskin kalemlerinden biri olarak anılan, aynı zamanda Emir Kustrika’nın “Underground” filminin de senaristi Duşan Kovaçeviç’in kendine has üslubuyla, kara mizah tarzında kaleme aldığı, alaycı ve sarsıcı bir sistem eleştirisi...


“İntiharın Genel Provası”nı, Tiyatroadam’ın geçtiğimiz sezon oynadığı “İvan İvanoviç Var mıydı, Yok muydu?” oyununun da yönetmeni Emrah Eren, anlamı gölgede bırakmadan, seyir zevki yüksek, eğlencesi bol bir şekilde sahneye taşıyor. Tiyatroadam da güçlü oyuncu ve yaratıcı kadrosuyla, izleyenleri bu sürprizlerle dolu bulmacaya, gizemli maceraya ortak ediyor.

 

Emrah Eren’in yönettiği oyununun dekor ve kostüm tasarımında Barış Dinçel, ışık tasarımında Yakup Çartık koreografisinde Gizem Erdem ve müziklerinde Tevfik Kulak var. Oyuncu kadrosunda ise Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk yer alıyor.

 

“İntiharın Genel Provası” 31 Ekim Salı 20:30, 01 Kasım Çarşamba akşamı 20:30’daolmak üzere Kasım ayında her Salı, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde olacak. “İntiharın Genel Provası” ayrıca 04 Kasım Cumartesi 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 08 Kasım Çarşamba 20:30’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ve 11 Kasım Cumartesi 20:30’da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde olacak. Oyunumuzun biletlerini ilgili sahnelerin gişelerinden veya Biletix’ten alabilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04