TIISİAD VE TÜMSİAD ARASINDA İŞBİRLİĞİ ARAYIŞI

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) yönetimi, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Mersin Şubesi yönetimini ziyaret etti.

2.07.2014 18:48:36 0
TIISİAD VE TÜMSİAD ARASINDA İŞBİRLİĞİ ARAYIŞI

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) yönetimi, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Mersin Şubesi yönetimini ziyaret etti.

TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç başkanlığındaki heyeti, TÜMSİAD ve Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Mehmet Türker ve yönetimi ağırladı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette işbirliği gündeme geldi.

TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, işbirliğinin güçlerine güç katacağına inandıklarını söyleyerek, bu amaçla herkese kapılarının açık olduğunu ve birlikte çalışmak noktasında her kesime eşit mesafede yaklaştıklarını belirtti. Mersin merkezli olan TISAD’ın, Türkiye-Irak ilişkilerinin gelişmesine ve bugün 12 milyar dolara yaklaşan ticaret hacminin artmasına yönelik faaliyet gösterdiğini belirten Kılıç, bu gayretler ile sosyal ve kültürel gelişime de katkı sunma çabasında olduklarını aktardı. Bugün Ortadoğu’da akan kanın durması, özellikle de din birliğine sahip birbirine komşu ülkelerin el ele vermesi ile dünyada çok daha fazla söz sahibi olabileceğini dile getiren Kılıç, “Kardeşliğimize, insan zenginliğimize, coğrafi zenginliğimize, kaynaklarımıza el ele vererek sahip çıkmalıyız” dedi.  

 HİZMETE DEVAM

 TÜMSİAD Başkanı Mehmet Türker de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliğine her zaman açık olduklarını ve bu doğrultuda yeni dönemde birlikte çeşitli çalışmalara imza atabileceklerini söyledi. TÜMSİAD’ın çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili de bilgi veren Türker, “Ülkemizin ve özelde Mersinimizin gelişimine katkı sunacak her türlü çalışmaya destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız ile ülkemizin, ilimizin gücüne güç katmaya yılmadan, bıkmadan, usanmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19