THY Hollanda`da görev değişimi...

Türk Hava Yolları`nın Hollanda müdürlüğünde görev değişikliği gerçekleşti. 5,5 yıl önce Güney Kore`den Amsterdam`a atanan Ahmet Şahin`in yerine, bu kez de yine uzakdoğudaki Singapur`da görev yapan Cengiz İnceosman atandı.

Türk Dünyasından Haberler 28.12.2016 08:49:16 0
THY Hollanda`da görev değişimi...

Türk Hava Yolları'nın Hollanda müdürlüğünde görev değişikliği gerçekleşti.
5,5 yıl önce Güney Kore'den Amsterdam'a atanan Ahmet Şahin'in yerine, bu kez de yine uzakdoğudaki Singapur'da görev yapan Cengiz İnceosman atandı.

Göreve başladığı 2011 mayıs ayı sonunda, kalabalık bir Sivil Toplum Kuruluşu üyesi ile, 'Hoşgeldin' anlamında Palet Restaurant'ta Konya Furun Kebabı ikram ettiğimiz Ahmet Şahin'i, bu kez de Meram Restaurant'ta bir kahvaltıyla uğurladık.
Tanzanya'nın Darüsselam kentine tayin edilen Ahmet Şahin, Zanzibar ve Klimanjaro hatlarının sorumluluğunu da üstlenecek.

THY Amsterdam Müdürlüğü'ne atandığı 2011 mayıs ayında, Türk Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Palet restaurant'ta Konya Furun Kebabı ısmarlayarak 'Hoşgeldin' dediğimiz Ahmet Şahin'e, (Ortada koyu ceketli), şimdi de bir hakvaltıyla veda edildi.

2011 yılında Hollanda'da göreve başladığı zaman, haftada 21 seferle devraldığı Hollanda ile Türkiye arasındaki hat sayısını 35'e çıkarma başarısını gösteren Ahmet Şahin, görevi süresi boyunca Milli Taşıyıcımız THY bayrağını çok güzel bir şekilde dalgalandırdı.

Hollanda'daki görevini sürdürürken, motivasyonu ile elinden geldiği kadar gayret sarfetmiş ve milletimizin varlığı olan THY'yi karlı duruma sokma çabası içinde çalışmış olan Ahmet Şahin yayınlamış olduğu veda mesajında şunları yazmış: 'Hollanda'daki çalışma süreci içinde, medyanın, Sivil Toplum Kuruluşları'mızın, acentalarımızın ve Hollanda'da yaşayan vatandaşlarımızın önemli olan katkı ve destekleri beni çok sevindirmiştir. Bu vesile ile hepinize teşekkürlerimi sunarım.
Benden boşalan yere atanan değerli meslektaşım Cengiz İnceosman'a da, şahsıma ve şirketimize gösterdiğiniz desteği devam ettireceğiniz inanıyorum.
Tanzanya'ya Amsterdam'dan, İstanbul aktarmalı uçuşları çoğaltmak için bu ülkeye sık sık geleceğimi umuyorum. Böylece yeniden görüşebilme imkanımız da olacaktır. Hakkınızı helal edin.''
5,5 Yıl görev yaptığı Hollanda'dan ayrılmadan önce bir kahvaltı ile veda ettiğimiz THY Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin, (solda ortada) Hollanda'daki Türk toplumuna ve kuruluşlara teşekkür mesajı verdi.

Singapur 'da müdürlük yapan Cengiz İnceosman'ın orada geçirdiği görev süresini incelediğimiz zaman, eskiden çok kısıtlı olan haftalık uçuş sayısını başarı ile artırdığını görüyoruz.

THY'nin Hollanda'ya atanan yeni müdürü Cengiz İnceosman, görev yaptığı Singapur'da başarılı organizasyonlara imza atmıştı. İnceorman'ın Hollanda'da işi daha zor olacak gibi...

Ne var ki, Cengiz İnceosman'ın şimdiki yeni görevi çok zor olacak gibi. Zira, Hollanda gibi haftada 35 uçuş yapılan bir yerde daha fazla uçuş yapmak zor olacağı gibi, çeşitli siyasi nedenlerle uçuş sayısında azalma olma şansı bile vardır.
Buna karşın, Tanzanya'da göreve başlayacak olan Ahmet Şahin'in şansı daha çok görünmektedir. Zira, Ahmet Şahin'in, Darüsselam, Zanzibar ve Klimanjaro'ya daha fazla sefer düzenleme şansı daha fazladır.

Biz de, gerek Tanzanya'ya tayin olan Ahmet Şahin'e ve gerekse Hollanda'ya atanan Cengiz İnceosman'a başarılar diliyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-HOLLANDA

HABER;İLHAN KARAÇAY


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19