TFF`yi istifaya çağırdı

Gençlerbirliği Başkanı Türk Futbolunun Duayeni İlhan Cavcav, Dün katıldığı bir Tv.Programında telefon ile canlı yayına katıldığı Programda TFF`yi istifaya davet etti.

Spor 30.09.2013 08:16:04 0
TFF`yi istifaya çağırdı

Gençlerbirliği Başkanı Türk Futbolunun Duayeni  İlhan Cavcav, Dün katıldığı bir Tv.Programında telefon ile canlı yayına katıldığı Programda TFF`yi istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig`de Fenerbahçe`ye mağlup olan Gençlerbirliği`nin Başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu`nu istifaya davet etti.

Beyaz Tv`de yayınlanan,Sunuculuğunu Ertem Şener`in,Yorumculuklarını  Ümit Özat- Rasim Ozan Ahmet Çakar,Sinan Engin`in yaptığı Derin Futbol Programına Telfonla Bağlanan Gençlerbirliği Takımın Başkanı ve Türk Futbolunun Duayenlerinden , İlhan Cavcav; "Fenerbahçeli oyuncu bizim oyuncumuzu tutup itiyor, yüzde yüz penaltı ama verilmiyor. Egemen`in oyuncumuza yaptığı hareket net faul, ama karar çıkmıyor. Hakem bey Fenerbahçe golü bulunca rahat etti" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar için de konuşan Cavcav, "İnşallah hakem Serkan Çınar bu maçın gazabını ömür billah yaşar" açıklamasını yaptı.

Programda Konuşması boyunca,Hakem Sekan Çınar`ı haksızlıkla suçlayan Başkan Cavcav,TFF`nin istifa etmesi gerektiğini savundu.Daha çok Rayting uğruna Kişilere,Hakaret edilerek,Küfüre varan konuşmaların yapıldığı,seviyesi Gittikçe düşen Peoğramda,Yorumcuların Mizansen Gereği Birbirlerine sert çıkışlar yapması,Bağrışmalar ve Küfürlerle geçen Program`a RTÜK Tarafından Müeyyide uygulanmaması,uyarıda bulunulmamsı dikat çekiyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04