TERÖRLE MÜCADELE VE VAZİFE KAHRAMANLARI DERNEĞİNDEN MİDYAT İLÇESİNDE PROTOKOL ZİYARETLERİ

Terörle mücadele ve Vazife kahramanları ve aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği Genel Başkanı Gazi Emrullah Aktaş ve Midyat Şube Başkanı İle Beraber Midyat ilçesinde Protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mardin 26.06.2023 09:26:00 0
TERÖRLE MÜCADELE VE VAZİFE KAHRAMANLARI DERNEĞİNDEN MİDYAT İLÇESİNDE PROTOKOL ZİYARETLERİ

Terörle mücadele ve Vazife kahramanları ve aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği Genel Başkanı  Gazi Emrullah Aktaş  ve Midyat Şube Başkanı   ve Midyat Şube Başkanı İle Beraber  Midyat ilçesinde Protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Terörle mücadele ve Vazife kahramanları ve aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği Genel Başkanı  Gazi Emrullah Aktaş  ve Midyat Şube Başkanı Midyat ilçesinde İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin  ve İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

erörle mücadele ve Vazife kahramanları ve aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği Genel Başkanı  Gazi Emrullah Aktaş ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada ;''Terörle mücadele ve Vazife kahramanları ve aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği  olarak  , Midyat Şube Başkanımızla Beraber  Midyat Tabur Komutanı ve Midyat Belediye başkanı Ve Midyat Kaymakamımızı ziyarette bulunduk ilgilerinde dolayı teşekkür ederiz. 'Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19