TEKİRDAĞ NAMIK KEMALÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI YAYINLADI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Diş Fakültesi bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 10 adet sözleşmeli sağlık teknikeri alım ilanı yayınladı.

1.07.2021 08:28:00 0
TEKİRDAĞ NAMIK KEMALÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI YAYINLADI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Diş Fakültesi bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 10 adet sözleşmeli sağlık teknikeri alım ilanı yayınladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) ALIM İLANI

 

  1. Ttlrk Ceza Kanununun 53 üncü maddeSiCde belirtileri süreler geçmi5 olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolay bir yıl veya daha fazla sllreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal dûzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rtlşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecili£ güveni kötüye kullanma, hileli iflas ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karışılrma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

  2. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmaınak, askerlik çağtna gelmemiş veYa askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya göreve başlamasını engel hali bulunrnamak.

  3. 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi htlktirnleri saklı kalmak kaydıy la, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akli hastalığı bulunmamak.

 

I I- ÖZEL ŞA RTLAR:

 

I - KPSS sınavına girmiş olmak, 2020 yılı KPSS P93 puanı esas alınacaktır, Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenir şartlna uygun olması gerekmektedir).

  1. - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık ayllğı chuıyor olmak.

  2. - Nbbet usulü çalışmaya engel bir durumum un bulunmaması.

  3. - Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Meınurlan Kanunu'nun 4/B maddesinin " Bu şekilde istihdam edilenler, himet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumİarınca sözle3melerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmey i tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuruınların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu caddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapıltnayacaktır.

 

5- Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

 

  1. İSTENEN BELG ELER:

 

I - Başvuru Formu (Bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulup ilgili alana yüklenecektir). 2 - Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (E-devletten alınabilir).

3 - KPSS sınav sonuç belgesi 4 - Fotoğraf

5 - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6    İş Deneyim  belgesi    (Sadece İş Deneyimi istenilen  unvanlar  için)

7 — SGK Hizmet Döktim Belgesi (Sadece iş Deneyimi ıstenilen unvanlar jçİn)

 

 

NOT:

 

l-  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin b          u   ku ed  t /       o el web adresinde ilan edilecck olan online bBşvuru sistemine ait bağlantıdaki Başvuru formu eksiksiz ve doğnı bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle birlikte elektronik ortamda gönderilecektir.

 

  1. BAŞVURU ŞEKLI, YERİ VE ZAMANI:

 

1 - Miiıacaatlar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı gllnü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz web adresinden https-//www.nku.edu.tr online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan ınüracaatlar kabul edilmeyecektir.


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56