TBMM BAŞKANI ÇİÇEK`TEN BAYRAM MESAJI...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek: "Tüm milletimize sevdikleriyle mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum. Vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

Gündem 8.08.2013 10:25:27 0
TBMM BAŞKANI ÇİÇEK`TEN BAYRAM MESAJI...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek: "Tüm milletimize sevdikleriyle mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum. Vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum."


TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Meclis Başkanı Çiçek’in mesajı şöyle: 

"Bayramlar bizi birbirimize yakınlaştıran, dayanışma ve kaynaşmayı artıran, sevgi ve saygının gelişmesini sağlayan önemli günlerdir. Tüm milletimize, büyüklerin eş dost ve akrabanın unutulmadığı, çocukların sevindirildiği, yoksul ve yardıma muhtaçların gözetildiği bir bayram temenni ediyorum. 

Çocuklarımızın yüzünün gülmesi, birlik ve kardeşliğimizin, huzur ve istikrarın daim olması en temel arzumuzdur. 

Sorunlarımızın çözümünde uzlaşı ve işbirliğinden, nezaket ve saygıdan, demokratik kural ve geleneklerden vazgeçmememiz gerektiğine inanıyorum. 

Ülkemiz bugüne kadar çağdaşlaşma ve kalkınma yolunda önemli mesafeler almıştır. Bugün de bölgesinin ve dünyanın önemli siyasi ve ekonomik aktörlerinden biridir. Sahip olduğumuz büyük potansiyeli, tarihi ve kültürel birikimimizle zenginleştirerek çok daha ileriye gideceğimize inanıyorum. 

Ortadoğu ve Afrika’da meydana gelen siyasi ve sosyal olayların ardından bölgemiz önemli bir sürece girmiştir. İçinden geçtiğimiz bu kritik süreçte demokrasimizi geliştirmeye, ekonomimizi büyütmeye, huzur ve istikrarı korumaya çalışıyoruz. 

Mısır ve Suriye gibi yakın ülkelerdeki olaylarda masum insanların yaşamlarının kaybetmesi bizleri de yaralamaktadır. Bu ülkedeki sorunların bitmesi, akan kanın durması ve demokrasinin galip gelmesi temel arzumuzdur. 

Bu bayramda özellikle trafik kurallarına dikkat edilmesini, trafik terörünün bayram sevincimize gölge düşürmemesini temenni ediyorum. 

Tüm milletimize sevdikleriyle mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum. Vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum."Dedi.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88