TANJEVIC`TEN İ STİFA SİNYALLERİ

Avrupa Şampiyonası`na erken veda eden A Milli Basketbol Takımı`nın başantrenörü Bogdan Tanjevic istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruyu cevapladı.

Spor 10.09.2013 06:02:18 0
TANJEVIC`TEN İ STİFA  SİNYALLERİ

Türk Basketboluı için kabus gibi geçen Avrupa Şampiyonası`na erken veda eden A Milli Basketbol Takımı`nın başantrenörü Bogdan Tanjevic istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruyu cevapladı.

Tanjevic, Rusya maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, sonucun ortada olduğunu belirterek, "Artık çekilmem ve başka birinin bu işi alması gerekiyor" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, şu an çok yorgun olduklarını vurgulayarak, "Perşembe günü Turgay Demirel ile düzenlenecek basın toplantısında açıklamaları yapacağız. Ancak durum ortada ve ben çekiliyorum" ifadesini kullandı.

Tanjevic, Rusya karşısında da savunmada yeterince enerji gösteremediklerini ve rakibe rahat sayı izni verdiklerini dile getirdi.Tarihinin en kötü turnuvalarından birini yaşayan Basketbol Milli Takımı tarihine kara bir sayfa yazdırdı.Oyun kurucu Basketbolcuların dirayetsizliği,Sistemsizlik beraberinde başarısızlığı getirdi.

Futbol`da bu tür sonuçlar  alınsa Spor Basınının kıyametleri koparacağı aşıkardı.Ancak Basketbol es Geçliyor.Gerek Görsel gerek,yazılı basınAvrupa Basketbol Şampiyonasında alınan son derece üzücü sonuçlar ve Başrısızlığı  görmemezlikten geldi.

Ratıng uğruna Programlarında ahkam kesen,Spor uzmanlığına toz kondurmayan anlı,şanlı spor yorumcularımızdan ses yok.Tık Yok....Neden çünkü Basketbol onlar için çerez hiç önemli değil varsa ,yoksa Futbol..Milyonlarca Basketbolsever yok sayılıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI SPOR SERVİSİ


27.2° / 16°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,24% 0,19
  • EURO

    34,98% 0,41
  • GRAM ALTIN

    2418,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59